Φιλιππίδης: «Ήμασταν και οι δύο ερεθισμένοι και..» - Η κατάθεση του για την καταγγελία του βιασμού κατ' εξακολούθηση

"Αφού ολοκληρώθηκε η μεταξύ μας συνεύρεση, σηκωθήκαμε από το πάτωμα και..."

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Φιλιππίδης: «Ήμασταν και οι δύο ερεθισμένοι και..» - Η κατάθεση του για την καταγγελία του βιασμού κατ' εξακολούθηση

Στις 28 Μαρτίου, έπειτα από την αναβολή της για ιατρικούς λόγους, θα συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού, και βρίσκεται προφυλακισμένος από τον περασμένο Ιούλιο στις φυλακές Τρίπολης.

Στον αέρα του Πρωινού, το πρωί της Τρίτης 22/3, βγήκε στο φως της δημοσιότητας, το τι σημείωσε στο απολογητικό του υπόμνημα ο ηθοποιός για μία εκ των γυναικών που τον κατηγορεί.

Τι αναφέρει ο Πέτρος Φιλιππίδης για τη μία καταγγέλουσα

«Μία από τις φορές που είχε έρθει στο θέατρο και κάτσαμε μετά το πέρας της παράστασης, στο καμαρίνι μου συνομιλώντας, η καταγγέλλουσα ήταν ακόμα πιο εκδηλωτική από τις προηγούμενες φορές. Μπορώ να πω ότι πραγματικά μου άρεσε σαν γυναίκα. Καθόμασταν και οι δύο στον καναπέ που υπήρχε μέσα στο καμαρίνι μου και με κάθε ευκαιρία με άγγιζε στα χέρια, στα μπράτσα, στο πόδι.

Το δυναμικό και πολλά υποσχόμενο βλέμμα της με διαπερνούσε και όλως αίφνης με πλησίασε, ανέβηκε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει. Είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν αντιστάθηκα σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, ανταποκρίθηκα.

Δε θα ξεχάσω τι σκέφτηκα εκείνη την πρώτη φορά: “Πως με έβαλε έτσι κάτω; Πώς ανέβηκε έτσι πάνω μου”. Ήταν επιθετική, δυναμική. Κι εγώ το μόνο που σκέφτηκα ήταν πως ήθελα να ικανοποιήσω αυτή μου την ορμή εκείνη τη στιγμή. Δεν ήταν άλλωστε κάτι το οποίο δεν είχα ξανακάνει στο παρελθόν. Ήμασταν και οι δύο ιδιαίτερα ερεθισμένοι και ολοκληρώσαμε πολύ γρήγορα. Ήρθαμε ακόμα μία φορά πιο κοντά. Ούτε που κατάλαβα πως αρχίσαμε τις περιπτύξεις στον καναπέ και μετά στο πάτωμα.

Ήταν όλο πολύ έντονο και παθιασμένο, σχεδόν πρωτόγονο. Υπήρχε μεγάλη ένταση και πολύ πάθος μεταξύ μας. Αφού ολοκληρώθηκε η μεταξύ μας συνεύρεση, σηκωθήκαμε από το πάτωμα και ντυθήκαμε. Της πρότεινα αν θέλει να κάτσει να δει την παράσταση (…) Της απάντησα ότι δε θα παίξει στην παράσταση, καθότι η κοπέλα που κρατούσε μέχρι τότε τον ρόλο θα ακολουθούσε τελικώς στη Θεσσαλονίκη και την καλοκαιρινή περιοδεία, οπότε δεν τη χρειαζόμασταν».

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι εξελίξεις γύρω από το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη θα είναι για καιρό ανοιχτές, με τη δίκη για το όνομα του να εκκρεμεί αλλά και με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη. Όπως έγινε γνωστό η δίκη της 18 Μάρτιου διεκόπη, αφού ο κατηγορούμενος δε μπόρεσε να παραστεί στο ακροατήριο.

Έτσι λοιπόν δόθηκε νέα ημερομηνία και συγκεκριμένα ορίστηκε για την 28η Μαρτίου. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού του Αντ1 ο ηθοποιός βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, συνεχώς ξαπλωμένος στο κρεβάτι του κελιού του. Η μοναδική του μετακίνηση αφορά σε ζητήματα υγιεινής, καθώς τα κιλά που έχει χάσει είναι αρκετά. Τελευταία ενημέρωση μάλιστα κάνει γνωστό πως ίσως δούμε τον Πέτρο με καροτσάκι στα δικαστήρια.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζεται καθόλου, είναι στο κελί του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι. Είναι σε δύσκολη σωματική κατάσταση, δεν έχει βελτιωθεί η υγεία του. Ο συνήγορος υπεράσπισης πιστεύει ότι θα παρευρεθεί στη δίκη έστω και με καροτσάκι στις 28 Μαρτίου.

Ο Πέτρος σηκώνεται μόνο για να πάει τουαλέτα. Είναι αποστεωμένος και η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να είναι κακή».