Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν είχα κάποια...» - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

«Πέρασε από το μυαλό μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν είχα κάποια...» -  Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύτηκε ποτέ

O Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22/3 στο The 2night Show, ο οποίος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη για το σύνολο της ζωής του. Είναι γεγονός πως ο ηθοποιός συγκίνησε σε πολλά σημεία με τις τεράστιες δυσκολίες, που είχε βιώσει παλιότερα.

Σε κάθε περίπτωση, έκανε και πιο ευχάριστες τοποθετήσεις και σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή δήλωσε πως δεν παντρεύτηκε ποτέ, ως αποτέλεσμα δικής του επιλογής. Ο Σταθακόπουλος δε θα μπορούσε ποτέ να περιοριστεί σε μια τέτοια δέσμευση και προτιμάει να απολαμβάνει με άλλου είδους σχέσεις τη ζωή του.

Oι δηλώσεις του Πάνου Σταθακόπουλου για το γάμο

«Είμαι ελεύθερος και ωραίος. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά όπως πέρασε έτσι κι έφυγε. Λέω που να μπαίνεις τώρα σε διαδικασία χωρισμού και διαζυγίου. Δεν έκατσε, δεν έτυχε και δεν θέλω. Όχι! Είμαι υπέρ της συντροφικότητας περισσότερο και όχι του γάμου. Θέλω την ησυχία μου. Δεν είχα κάποια δυσάρεστη εμπειρία, βλέπω γύρω γύρω τι συμβαίνει».

Ο τρόπος που ξεπέρασε ψυχολογικά την κακοποιητική συμπεριφορά του Φιλιππίδη

Ο Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως υπέστη κακοποιητική συμπεριφορά.

«Όταν μια υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια εμείς πρέπει να σιωπούμε. Θα γίνει το δικαστήριο και θα τιμωρηθεί όπως πρέπει. Είχα πει ότι είχε κάποιες εξάρσεις και πολλούς μας έκανε να λέμε “δεν θέλω να πάω στη δουλειά”.

Μου έχει τύχει και με άλλους. Είναι μεμονωμένες όμως οι περιπτώσεις. Είμαι από τους πολύ τυχερούς. Είναι όπως στη ζωή τα λουλούδια και τα αγκάθια. Αυτό θα πω και θα ήθελα να κλείσουμε γιατί πραγματικά με στεναχωρεί γιατί κάποιοι άνθρωποι είχαν τα πάντα, ταλέντο, τύχη, υγεία.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως ξεπέρασε το "τραύμα" του: «Ήθελα να φύγω από τη δουλειά. Θα το κάνω εγώ πρώτη φορά να φύγω από δουλειά; Το έφερα βαρέως.

Ήξερα και τι θα ακουστεί, ότι φεύγει από δουλειές. Το θεωρούσα και ήττα. Οι συνάδελφοι μου έλεγαν να μείνω και ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα στην περιοδεία.

Τότε πήρα τηλέφωνο τον αδελφό μου και του είπα “θέλω να μου αγοράσεις μία γαϊδούρα επειδή είναι από τα αγαπημένα μου ζώα, συμβολίζει την υπομονή και την ταπεινότητα. Είχαμε και παλιά γαϊδούρια. Το απέκτησα συμβολικά. Μου θύμιζε ότι πρέπει να έχουμε υπομονή και όλα θα ξεπεραστούν.».