Η Καίτη Γαρμπή τιμά την ημέρα της ποίησης - Η ανάρτησή της

Το τουίτ με τη Σάσα από το «Ντόλτσε Βίτα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Καίτη Γαρμπή τιμά την ημέρα της ποίησης - Η ανάρτησή της

Τον πιο έξυπνο και σπαρταριστό τρόπο βρήκε η Καίτη Γαρμπή για να τιμήσει χθες 21/3, την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter πάτησε πάνω σε γνωστή ατάκα από το επιτυχημένο σίριαλ του MEGA, «Ντόλτσε Βίτα», όπου ο στίχος του ποιητή παραφράζεται και από «έβραζε το κύμα του αρμπή», γίνεται «έβραζε το κύμα της Γαρμπή».

Μην ξεχνάμε ότι η τραγουδίστρια πάντα παίρνει θέση για σημαντικά ζητήματα μέσω των social media (δείτε την ανάρτηση της για τον πόλεμο).

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή

Η τραγουδίστρια βρήκε και πόσταρε και το απόσπασμα από τη θρυλική σειρά, όπου η Σάσα (Κατιάνα Μπαλανίκα) περιγράφει στην φίλη της Χριστίνα (Άννα Παναγιωτοπούλου) πως θα ξελογιάσει τον ποιητή, αναφερόμενη σε στίχους του Καββαδία που μελοποίησε ο Θάνος Μικρούτσικος στο άλμπουμ «Σταυρός του Νότου». Μόνο που εκείνη έχει αντιληφθεί κάπως διαφορετικά τον πρώτο στίχο του ποιήματος που παραπέμπτει στον λίβα «γαρμπή» και όχι στην τραγουδίστρια.

Δείτε το tweet της τραγουδίστριας η οποία συχνά αποθεώνεται από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Άλλοτε για σοβαρά θέματα της επικαιρότητας και άλλοτε για πιο χαλαρά. Το σίγουρο είναι πως η τραγουδίστρια με κάθε της διαδικτυακή παρέμβαση προκαλεί αίσθηση.

Η ανάρτηση ''καρφί'' της Καίτης Γαρμπή για τη γιορτή της γυναίκας

Η ημέρα για τη γιορτή της γυναίκας 8/3 ήταν μια αφορμή για να ευχηθεί πολύς κόσμος αλλά και για να περαστούν σημαντικά μηνύματα για τα κορίτσια όλου του κόσμου. Την ίδια γραμμή ακολούθησε η Καίτη Γαρμπή.

Ηχηρό ήταν και αυτή τη φορά το μήνυμα της τραγουδίστριας στο twitter, η οποία τόνισε πως όλες οι μέρες είναι σημαντικές για να είναι καλά μια γυναίκα και όχι η μοναδική φορά, που γιορτάζει μέσα στο χρόνο. Έχει αποδείξει η Καίτη πόσο συγκινείται με θέματα φίλου, καθώς έχει κυκλοφορήσει και τραγούδι πρόσφατα που μιλάει για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία!

«Να μη μας εύχεστε απλά “χρόνια πολλά”. Να μας φροντίζετε κιόλας να τα έχουμε”, το μήνυμα αυτό της Καίτης Γαρμπή