Σπύρος Μπιμπίλας: «Απορώ κι εξίσταμαι..» - ''Ρίχνει'' ξανά πυρά για την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη

Τους άφησε όλους άφωνους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σπύρος Μπιμπίλας: «Απορώ κι εξίσταμαι..» - ''Ρίχνει'' ξανά πυρά για την φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε νέες δηλώσεις στο Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 22/3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παντελή Καναράκη αλλά και σε ένα οξύμωρο θέμα, σχετικά με την κηδεία του. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ σχετικά με την φωτογράφιση του συναδέλφου του, έχει ξανά δηλώσει έντονα και ξεκάθαρα τις θέσεις του.

Στη συνέχεια αυτό που κανείς δεν περίμενε είναι το ζήτημα να καταλήξει στην κηδεία του ίδιου του Μπιμπίλα. Μιας και ωστόσο συνέβη αυτό, εκείνος αποκάλυψε πως επιθυμεί να γίνει αποτέφρωση του και μάλιστα έχει ήδη φροντίσει το οικονομικό για εκείνη την στιγμή.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Παντελή Καναράκη

«Απορώ κι εξίσταμαι γιατί θεωρούν ασέβεια αυτή τη φωτογράφιση του Καναράκη. Κι εμείς κάναμε τους 12 θεούς του Ολύμπου».

«Εγώ είμαι υπέρ της καύσης των νεκρών κι έχω αφήσει εγγράφως ότι θέλω να καώ, χωρίς κηδεία, ούτε θρησκευτική, αλλά ούτε και πολιτική. Έχω αφήσει και λεφτά να γίνει μια γιορτή», πρόσθεσε επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις διαγραφές ηθοποιών από το ΣΕΗ

Το πρωί του Σαββάτου 12/3 ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε μια νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook θέλοντας να ξεκαθαρίσει ζητήματα γύρω από το ΣΕΗ. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του σωματείου έχει δείξει πολύ μεγάλη τυπικότητα γύρω από τα θέματα των καταγγελιών για τους ηθοποιούς ενώ παράλληλα μέσα από εμφανίσεις του σε πάνελ και εκπομπές παρέχει ενημέρωση.

Αυτή τη φορά θέλησε να ζητήσει μια διακριτικότητα, καθώς δεν μπορεί να αποκαλύψει διαγραφές ονομάτων, πριν καν αυτές αποφασιστούν με τις νόμιμες διαδικασίες. Στη συνέχεια τόνισε πως η δήλωση του για την κατάθεση των 200 ευρώ είναι κάτι στο οποίο επιμένει!

«Καλημέρα σε όλους. Λόγω της αφόρητης πίεσης που δέχομαι από εκπομπές και δημοσιογράφους σχετικά με τη συλλογή πληροφοριών για τις αποφάσεις και τις εισηγήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών και την πορεία των υποθέσεων των υπό καταγγελία ηθοποιών-μελών μας για πειθαρχικά και άλλα αδικήματα, θα συνιστούσα παρακλητικά και ευγενικά ψυχραιμία και υπομονή ως την ημέρα που αρχές Απριλίου η Γενική Συνέλευση των ηθοποιών θα αποφασίσει, αφού είναι η μόνη αρμόδια με την ψήφο της.

Δεν ανακοινώνουμε αφού δεν προβλέπεται από το Καταστατικό μας καμία εισήγηση. Κάθε άλλη πληροφορία που πιθανόν φίλοι δημοσιογράφοι συλλέγουν από αλλού δεν σχολιάζεται από εμάς. Επίσης μου προκαλεί κατάπληξη το γεγονός, ότι ενώ όλοι συμφωνούν πως η ευγενική μου παράκληση προς τα κανάλια και τις εκπομπές να δίνουν 200 ευρώ κάθε φορά που θα καταναλώνουμε χρόνο για να γεμίζουμε τον χρόνο των εκπομπών, στο ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ για τις σοβαρές ανάγκες πολλών ανέργων ηθοποιών, ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί από κανέναν. Θα το ζητήσουμε λοιπόν και επίσημα εγγράφως.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλων αλλά οι αντοχές μας έχουν όρια και δεν μπορούμε να μπούμε στο παιχνίδι της αποκλειστικότητας δηλώσεων και εμφανίσεων. Για μας όλες οι εκπομπές είναι φιλικές και δεν ξεχωρίζουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση».

Η ανάρτηση του Μπιμπίλα για το ΣΕΗ