Έχασε 55 κιλά και μοιάζει με μοντέλο - Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Πάνου Καμμένου σήμερα

Έχει μείνει μισός!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχασε 55 κιλά και μοιάζει με μοντέλο - Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Πάνου Καμμένου σήμερα

Ο Πάνος Καμμένος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει γίνει άλλος άνθρωπος καθώς έχει αδυνατίσει κατά πολύ.

Να τονίσουμε πως ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως κατάφερε να χάσει 55 ολόκληρα κιλά. Μάλιστα, ο ίδιος είχε κάνει και μια επέμβαση στο στομάχι όπου λέγεται πιο συγκεκριμένα, λαπαροσκοπικά.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επιμήκη γαστρεκτομή, γνωστό και ως «γαστρικό μανίκι», (Sleeve Gastrectomy στην αγγλική ιατρική ορολογία). Οι χειρουργοί αφαίρεσαν μεγάλο τμήμα του στομάχου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας μακρύς σωλήνας σε συνέχεια του οισοφάγου που οδηγεί την τροφή προς το έντερο.

Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση του Πάνου Καμμένου

Πάνος Καμμένος

Μίλησε "ανοιχτά" για το πρόβλημα υγείας του - Για αυτό έχασε κιλά

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε ανοιχτά για το τι συνέβη στην προσωπική του ζωή και αποφάσισε να πει το μεγάλο ναι στην αλλαγή της εμφάνισής του! Γιατί έχασε τόσα κιλά και έγινε νέος άνθρωπος; Μίλησε για το πρόβλημα υγείας του!

Ο ίδιος μιλώντας στο "Ενώπιος Ενωπίω" και στον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε "ανοιχτά" για τα πάντα, χωρίς ενδοιασμούς και τα αποκάλυψε όλα!

Χαρακτηριστικά είπε, «Δεν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος, πέρασα μία μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκανα ένα χειρουργείο που με βοήθησε να τα αλλάξω όλα».

Τόνισε μάλιστα πως μετά την αλλαγή του τον περνάνε συχνά για τον δίδυμο αδερφό του, ενώ μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε και έξω στο πλευρό του Κόκοτα, όπου και "έκλεψε" όλα τα βλέμματα.