Δίκη Φιλιππίδη: Αρνείται το αίτημα κεκλεισμένων των θυρών - Τι ανέφερε ο δικηγόρος του

«Όλοι πρέπει να μάθουν την αλήθεια»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: Αρνείται το αίτημα κεκλεισμένων των θυρών - Τι ανέφερε ο δικηγόρος του

Το πρωί της Τρίτης 22/3 στον αέρα της Super Κατερίνα, φιλοξενήθηκε ο συνήγορος του κατηγορούμενου Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, και ενημέρωσε για την εξέλιξη των πραγμάτων μέχρι τη συνέχεια της δίκης.

Στις 28 Μαρτίου θα συνεχιστεί και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πλευρά των γυναικών που τον έχουν καταγγείλει, θα ζητήσει η διαδικασία των καταθέσεών τους να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, και το αίτημα αυτό αναμένεται για το αν θα γίνει δεκτό από το δικαστήριο.

Τι λέει ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη για το αίτημα

Ωστόσο, ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στη «Super Κατερίνα», τόνισε ότι θα αντιλέξει ώστε να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.

«Η υπεράσπιση του κ. Φιλιπίδη θα αντιλέξει να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών. Η δημοσίευση είναι ψυχή της δικαιοσύνης. Όλοι πρέπει να μάθουν την αλήθεια και οι παράγοντες της δίκης και η κοινή γνώμη λόγω δικαιολογημένου ενδιαφέροντος».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άδικα στη φυλακή»

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (19/3) ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα δίκη.

«Το έχουμε κουβεντιάσει. Αλλά να ξέρετε ότι μία συνέντευξη ενώ είναι κρατούμενος, δεν είναι συνέντευξη σωστή.

Θέλω να ξέρετε ότι όλες οι απαντήσεις γι’ αυτήν την υπόθεση θα τις ακούσετε μέσα στον θεσμικό χώρο που λέγεται δικαστήριο.

Και πιστέψτε με όταν θα μάθετε όλες τις πτυχές της υποθέσεως, όλες όλες, θα δείτε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι άδικα στη φυλακή», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.