Άστραψε και βρόντηξε ο Μαμαλάκης για το MasterChef 6 - «Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού...»

Με αφορμή τα όσα προβλήθηκαν στο χθεσινό 21/3 επεισόδιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Άστραψε και βρόντηξε ο Μαμαλάκης για το MasterChef 6 - «Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού...»

Με αφορμή τη χθεσινή 21/3 δοκιμασία του Mystery Box στο MasterChef 6, η οποία είχε άρωμα πολίτικης κουζίνας, ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε μια ανάρτηση "καταπέλτη" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που αφορά το ριάλιτι μαγειρικής, μαζί με μια κριτική για τους παίκτες αλλά και το επεισόδιο που προβλήθηκε.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη για το MasterChef 6

«Master chef
Τι να πω;
Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του master chef να μαγειρευτούν πολιτική κουζίνα
Παντελής άγνοια
Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μας έκανε ο Γρηγόρης που δεν περιοριστικέ να δήλωση την άγνοια του αλλά την απαξίωσε
Ξέρει σούσι αλλά δεν ξέρει παστουραδοπιτα χα χα
Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης
Οι σχολές μαγειρικής για να προσελκύσουν μαθητές μιλάνε για σφαιροποιηση Ράνερ αγάρ αγάρ θερμομόνωση και δεν διδάσκουν το κάπνισμα μιας μελιτζάνας
Και ιδού το αποτέλεσμα δεν ξέρουν να προφέρουν το Χίουνκιάρ
Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του
Επίσης οι κριτές έκριναν εμφάνιση και γεύση χωρίς να λάβουν υπ' όψιν την μικρασιατική γεύση και ταυτότητα που ήταν το ζητούμενο.», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Master chef Τι να πω; Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του master chef να μαγειρευτούν πολιτική...

Posted by Ηλίας Μαμαλάκης on Monday, March 21, 2022

Ο παίκτης που ο Ηλίας Μαμαλάκης πιστεύει ότι θα βγει νικητής στο Masterchef 6

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 11/3 ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στο MasterChef και μάλιστα απάντησε και για την αιχμηρή ανάρτηση που έκανε κατά του Δημήτρη Ταϊρίδη.

«Για μένα ήταν πολύ οικείο το περιβάλλον του MasterChef γιατί έχω και την εμπειρία του Top Chef. Συγκινήθηκα που πήγα γιατί θυμήθηκα εκείνη την εκπομπή. Τα σχόλια που έλαβα ήταν συγκινητικά. Όταν έπαιξε η εκπομπή εγώ ήμουν στην Περσία.

Ο Δημήτρης είχε μία πολύ βαριά συμπεριφορά, πολύ απαξιωτική για τα υπόλοιπα παιδιά. Από έναν άντρα που είναι ώριμος και πολύ καλός μάγειρας δεν το περιμένεις αυτό το πράγμα. Αυτός είναι ένας υποψήφιος νικητής και ξαφνικά δείχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ άσχημος. Τι θα πει τοξικότητα; Ότι δηλητηριάζεις τον άλλον. Και στο σπίτι τους συμπεριφέρθηκε παράξενα. Σηκώθηκε να φύγει, έκανε ένα τρικ. Δε νομίζω πως θα είχα να κάνω κάποιον διάλογο μαζί του. Ας δει το βίντεο μόνος του, να δει τη συμπεριφορά του. Αυτόν έχω διακρίνει για νικητή. Είναι πολύ ικανός μάγειρας. Οι κριτές είναι αποστασιοποιημένοι από αυτή την ίντριγκα».