Παύλος Χαϊκάλης: Οι δηλώσεις για την αντικατάστασή του στο "Καρδίτσα forever" - «Δεν μπορεί κάποιος να μη με θέλει»

«Δεν είναι σοβαρό, κάτι άλλο συμβαίνει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παύλος Χαϊκάλης: Οι δηλώσεις για την αντικατάστασή του στο

Το πρωί της Τετάρτης 22/3 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις ο Παύλος Χαϊκάλης αναφορικά με την αντικατάσταση του στη «Καρδίτσα Forever» καθώς με τη θέση του παίρνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε on air: «Τον καταλαβαίνω, αν του το ζήτησαν τα κανάλια ότι δεν θέλουν τον Χαϊκάλη, ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας.

Δεν κατηγορώ κανέναν, γιατί πήγε ο φίλος μου ο Καλυβάτσης να κάνει την αντικατάσταση. Επαγγελματίας είναι, καλά έκανε. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Όλα αυτά είναι στη συνείδηση του καθενός.

Το τι κάνει, το πώς λειτουργεί και δεν μιλάω από την πλευρά του παραγωγού και τον συναδέλφων… Εδώ αρχίζει και ξυπνάει κάτι, ότι κάτι δεν είναι σοβαρό να γίνονται τέτοια πράγματα, κάτι άλλο συμβαίνει, δεν μπορεί. Δεν μπορεί κάποιος να μη με θέλει και να με παίρνει για συνέντευξη. Δεν μπορεί να είμαι κάθε μέρα στην πρώτη σελίδα ενώ έχω πει αποσύρομαι και να είμαι πάλι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για τον θάνατο του αδερφού του: «”Λουστήκαμε” όλη τη διαδικασία του θανάτου με τον θίασο. Προχωράμε με ψηλά το κεφάλι και η ζωή συνεχίζεται. Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα».

Οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη

Σούσουρο με την ταινία Καρδίτσα Forever - Νέες πληροφορίες για την αντικατάσταση του Χαϊκάλη

Η ταινία καρδίτσα Forever γυρίστηκε, ετοιμάστηκε και προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβρη. Ωστόσο, ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε πως η ταινία θα ξαναγυριστεί και πως ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα εμφανίζεται πλέον σε αυτή και τον ρόλο του θα υποδυθεί ένα άλλο πρόσωπο. Ο ηθοποιός περνά δύσκολες ώρες, καθώς πέρα από την αντικατάστασή του στην ταινία, λίγες μέρες πριν έχασε τον αδερφό του και οι δηλώσεις του συγκλονίζουν.

Η ταινία πρόκειται να προβληθεί και στην τηλεόραση και ο Στράτος Μαρκίδης, σκηνοθέτης της, για να μπορέσει να την προσαρμόσει στα δεδομένα του τηλεοπτικού πεδίου, θα προσθέσει 10 λεπτά από κομμένες σκηνές, ενώ θα γυρίσει και καινούριες.

Ο ρόλος του Παύλου Χαϊκάλη δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς πρόκειται για guest και οι σκηνές είναι λίγες, η αντικατάστασή του, όμως, φέρνει νέα εμπόδια, εφόσον όσες σκηνές τον περιλαμβάνουν θα γίνουν απ΄την αρχή και θα πρέπει τα ρούχα, το στήσιμο και όλες οι λεπτομέρειες να είναι ίδιες.

Στα εμπόδια προστίθενται και η καθυστέρηση πραγματοποίησης των γυρισμάτων εξαιτίας της διαθεσιμότητας των ηθοποιών, όπως και ο καιρός, διότι η ταινία γυρίστηκε το καλοκαίρι και η συννεφιά και η κακοκαιρίες των ημερών δεν εξυπηρετούν.

Στα γυρίσματα της ταινίας Καρδίτσα Forever