«Ευτυχώς που αρνήθηκε γιατί...» - Η αποκάλυψη του Μανουσάκη για το άκυρο που "έφαγε" από τον Γκλέτσο

Για ποιον λόγο δεν ήθελε να συμμετάσχει στην σειρά;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Ευτυχώς που αρνήθηκε γιατί...» - Η αποκάλυψη του Μανουσάκη για το άκυρο που

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός και ο Άλλος παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος πρόσφατα είχε αποκαλύψει το κανάλι που είχε απορρίψε τους Ψίθυρους Καρδιάς, και πρόκειται να προβληθεί σήμερα, 22/3 στις 00:15.

Ο αγαπημένος σκηνοθέτης των τεράστιων επιτυχιών αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο ο Απόστολος Γκλέτσος αρνήθηκε να συμμετάσχει στην τηλεοπτική παραγωγή «Η Αγάπη Ήρθε από Μακριά».

Οι δηλώσεις του Μανούσου Μανουσάκη για τον Γκλέτσο

«Είχε αρνηθεί ρόλο ο Απόστολος και ήταν καλό αυτό. Ήταν στη σειρά “Η αγάπη ήρθε από μακριά” και είχα προτείνει ένα ρόλο, που τελικά τον έκανε εξαιρετικά ο Πασχάλης Τσαρούχας και ευτυχώς που αρνήθηκε ο Απόστολος γιατί ο Πασχάλης το έκανε απίθανα…

Του έδωσα το σενάριο να το διαβάσει. Με παίρνει τηλέφωνο μετά από κάνα δυο ώρες και μου λέει ότι δεν θέλει να το κάνει. Τον ρώτησα γιατί ρε Απόστολε και μου λέει ότι θα έρθει την άλλη μέρα να μου πει. Έρχεται την άλλη μέρα και μου λέει “άμα θες να τελειώσει η σειρά, μη μου δώσεις το ρόλο. Γιατί ο πρώτος που θα μου πει ότι η γυναίκα σου πήγε με άλλον, θα τον σπάσω στο ξύλο και θα σταματήσει η σειρά”».

Η αποκάλυψη του Απόστολου Γκλέτσου για τους Ψίθυρους Καρδιάς

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί στα γυρίσματα της σειράς "Ψίθυροι Καρδιάς" με τον Μανούσο Μανουσάκη.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός μίλησε για μία ιστορία που πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, και εξήγησε πως τότε ο Μανούσος Μανουσάκης είχε ζητήσει στους πρωταγωνιστές να γδυθούν ενώ έκανε κρύο και για συμπαράσταση, γδύθηκε και αυτός.

«Στα γυρίσματα για τους Ψίθυρους Καρδιάς κρυώναμε και οι δυο με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Παραπονιόμασταν πως «κάνει κρύο, κάνει κρύο. Μανούσο, τι μας βάζεις να κάνουμε; Κάνει κρύο. Και έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε με το σώβρακο. Τι να πεις μετά… Τα βγάλαμε και εμείς.

Φέτος παρά λίγο θα ήμουν στο θέατρο. Ξεκίνησα πρόβες αλλά φοβήθηκα γιατί έχω το πρόβλημα με την καρδιά μου. Δεν είχα κάνει ακόμη και την δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό ώστε να μπορώ να κάνω πρόβες», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.