Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την εμφάνιση της Σάσας Μπάστα - «Ακόμα το στομάχι μου συνεχίζει να μη δέχεται...»

Είναι πολλά τα κιλά που έχασε στη Φάρμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την εμφάνιση της Σάσας Μπάστα - «Ακόμα το στομάχι μου συνεχίζει να μη δέχεται...»

Η Σάσα Μπάστα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 22/3 στο Πρωινό του Αντ1 και μεταξύ των πολύ συγκινητικών αποκαλύψεων που έκανε για τον θάνατο του πατέρα της, δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στην ανανεωμένη της εμφάνιση μετά την Φάρμα.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχασε 12 κιλά και αυτό ήταν κάτι που τάραξε ιδιαίτερα την Σκορδά μιας και δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια για απώλεια βάρους. Στη συνέχεια η Σάσα εξήγησε πως ταλαιπωρήθηκε πολύ μέσα στο παιχνίδι και όλο αυτό έχει ως απόρροια να μη μπορεί ακόμα να τραφεί κανονικά.

Η αναφορά της Σάσας Μπάστα στα κιλά που έχασε στη Φάρμα

«Είναι πράγματα που δεν τα έχουμε πει. Φοβηθήκαμε. Εκείνο το πρωί, παραπονιόμουν ότι πονάω, πονάω, πονάω… Έπινα πολύ δυνατή αντιβίωση για το δόντι μου και μετά από μέρες και επειδή το φαγητό δεν ήταν τόσο δυνατό, πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν άντεξα. Λιποθύμησα. Στη Φάρμα για να πάρουμε ένα χάπι, έπρεπε να το συζητήσουμε με τους γιατρούς γιατί ήταν πολύ υπερπροστατευτικοί».

Και πρόσθεσε: «Όταν πήγα στο νοσοκομείο, δε μπορούσα να ακουμπήσω ούτε την κοιλιά μου. Φοβόμουν πάρα πολύ. Έκατσα άλλες δύο ημέρες χωρίς να φάω. Κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορούσα να φάω λαχανικά και μετά το πέρασα έτσι, με διατροφή. Ακόμα το στομάχι μου συνεχίζει να μη δέχεται το ιδιαίτερο φαγητό».

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σάσας μετά τη Φάρμα

Πολλοί celebrities για ακόμη μια φορά έδωσαν το παρών στο Beluga και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Μια από αυτές ήταν χωρίς αμφιβολία η Σάσα Μπάστα.

Η όμορφη τραγουδίστρια που μετά από πολλούς τσακωμούς αποχώρησε από την Φάρμα, ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει όλον τον κόσμο να την κοιτά, μιας και ανήκει στην κατηγορία των πιο σέξι γυναικών της ελληνικής σόουμπιζ.

Η Σάσα Μπάστα λοιπόν επέλεξε για την νέα βραδινή της έξοδο να φορέσει ένα κολλητό μαύρο φόρεμα, αρκετά μίνι, ενώ είχε μάλιστα και ανοιχτό μπούστο. Το εντυπωσιακό αυτό φόρεμα το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο ενώ επέλεξε να δώσει και αρκετό μήκος στα μαλλιά της.

undefined

undefined