MasterChef 6: Έντονες αντιδράσεις από το Twitter με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο - Τι συνέβη;

Τα επικά tweets

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Έντονες αντιδράσεις από το Twitter με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στο MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο. Όπως είδαμε και από τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, η ο Ηλίας Μαμαλάκης άστραψε και βρόντηξε αναφορικά με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλο ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο προσκήνιο.

Από την άλλη, αρκετοί ήταν και οι χρήστες στο Twitter που συμφώνησαν με την άποψη του Ηλία Μαμαλάκη καθώς δεν δίστασαν μάλιστα να μιλήσουν δημόσια και να πουν επίσης την άποψή τους.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το MasterChef 6

MasterChef 6 - Twitter

Twitter - MasterChef

Σχόλια στο MasterChef

MasterChef 6

Σχόλια στο Twitter για το MasterChef 6

MasterChef 6

«Δε θα λείψει καθόλου ο Δημήτρης...» - Οι πρώην παίκτες του Μπόμπαινα τον ''αδειάζουν''

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 18/3 στο MasterChef 6 είδαμε μια αναμενόμενη για πολλούς αποχώρηση, μετά τη δοκιμασία αντιγραφής. Μεταξύ της Φανής, του Σταύρου και του Μπόμπαινα, ο τελευταίος αποχαιρέτησε τους κριτές και τους συμπαίκτες του.

Όπως φάνηκε από την ανακοίνωση των κριτών, κάποιοι διαγωνιζόμενοι χάρηκαν και κάποιοι όχι. Η κάμερα λοιπόν του Βreakfast at Star τρύπωσε στο σπίτι και προσπάθησε να εκμαιεύσει αντιδράσεις. Ο Γρηγόρης από τη μεριά του έδειξε πως δε ευχαριστεί αυτή η αποχώρηση σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η Φανή παραδέχτηκε το ακριβώς αντίθετο.

"Αποχώρησε ο Δημήτρης. Εγώ ακόμη πιστεύω πως ο Δημήτρης είναι καλός άνθρωπος. Αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα είναι τελείως τρελά. Τώρα έχει χαρεί όλο το σπίτι. Θα λυθούν πολλά προβλήματα από τη στιγμή που έφυγε ο Δημήτρης. Ειδικά στους Μπλε. Γιατί εμείς δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα με τον Δημήτρη. Δεν απομακρυνθήκαμε εμείς, ο Δημήτρης απομακρύνθηκε από μόνος του" σχολίασε ο Γρηγόρης.

Από την άλλη, η Φανή ανέφερε: "Δε θα λείψει καθόλου ο Δημήτρης από την Μπλε ομάδα. Ούτε σε προσωπικό επίπεδο. Από μένα τουλάχιστον. Δε βλέπω κανέναν να αγχώνεται ή να στενοχωριέται που αποχώρησε ο Δημήτρης. Δε νομίζω ότι θα λείψει. Ίσα ίσα μας πήγαινε πίσω. Ελπίζω τώρα που έφυγε να ξαναβρούμε τα πατήματά μας".