Συντετριμμένη η Ελισάβετ Μουτάφη στην κηδεία του πατέρα της - Με πρησμένα μάτια στο πλάι του συζύγου της

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συντετριμμένη η Ελισάβετ Μουτάφη στην κηδεία του πατέρα της - Με πρησμένα μάτια στο πλάι του συζύγου της

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Ελισάβετ Μουτάφη καθώς το πρωί της Τρίτης 22/3 η ηθοποιός οδηγήθηκε συνοδεία αγαπημένων της προσώπων στην κηδεία του πατέρα της. Σε πολύ βαρύ κλίμα είπε το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο, που όπως φάνηκε είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Α' νεκροταφείο, στο οποίο και τελέστηκε η κηδεία δείχνουν την Μουτάφη φανερά συντετριμμένη, με το βλέμμα της στραμμένο προς το πάτωμα. Με μαύρα ρούχα και φυσικά μια μαύρη μάσκα, αφού αναγκαστικά θα πρέπει να τηρούνται και τα υγειονομικά μέτρα, περιφερόταν έξω από τον εκκλησιαστικό χώρο.

Ο πατέρας της ηθοποιού ήταν αναμφίβολα αγαπητός και σε άλλα άτομα πέραν της οικογενείας, αφού είδαμε πως παρέστη αρκετός κόσμος για τον αποχαιρετισμό. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως δεν υπήρξαν αρκετά στεφάνια στη μνήμη του εκλιπόντα, καθώς η ίδια η Ελισάβετ έκανε ανάρτηση στο Instagram, με την οποία ζητούσε να κατατεθούν χρήματα σε ίδρυμα για καλό σκοπό.

Συντετριμμένη η Ελισάβετ Μουτάφη στην κηδεία του πατέρα της

Συντετριμμένη η Ελισάβετ Μουτάφη

Η σπαρακτική ανάρτησή της και η είδηση του θανάτου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελισάβετ Μουτάφη θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της μπαμπά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Η ηθοποιός ευχαρίστησε από τη μεριά της τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του «Σωτηρία», όπου νοσηλεύτηκ ο μπαμπάς της, ενώ πριν από λίγο καιρό έχασε και τον σκύλο της.

«Μπαμπά μου , μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο , ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’αγαπαω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου.. στην Λούνα σου…. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους Νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ….», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Ελισάβετ Μουτάφη πατέρας