Ταραγμένη εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη - «Η καρδιά μου σφίγγεται...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ταραγμένη εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη - «Η καρδιά μου σφίγγεται...»

Με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας ασχολήθηκε στην σημερινή της εκπομπή, το μεσημέρι της Τρίτης 22/3, η Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια, μόλις, πληροφορήθηκε τα όσα έχουν συμβεί, θέλησε να "βγάλει" από μέσα της τα όλα όσα την βαραίνουν και να μιλήσει για την τραγωδία που έχει συμβεί και έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη

«Οι εξελίξεις έρχονται συνέχεια. Είναι καταιγιστικές. Η ιστορία προχωράει… Όλοι οι άνθρωποι και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω παρακολουθούμε αυτή την υπόθεση. Να δοθεί ένα τέλος. Και ποιο είναι το τέλος; Και το τέλος είναι πραγματικά να αποδεχθεί η αλήθεια που αυτά τα τρία παιδάκια έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δύο χρόνια...

Να μάθουμε την αλήθεια. Να λάβει τέλος αυτή η ιστορία γιατί την παρακολουθούμε και μέσα μας η καρδιά μας σφίγγεται…», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής η Ελένη Μενεγακη.

Πως εμπλέκεται η υπόθεση της Πάτρας με το όνομα της Ελένης Μενεγάκη

Ολοένα και πιο σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στην Πάτρα με τους γονείς που έχουν χάσει και τα τρία παιδιά τους.

Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από τις έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στην υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, νέα στοιχεία καθηλώνουν και μπερδεύουν τα πράγματα ακόμη περισσότερο.

Δημοσιεύματα αλλά και πρωτοσέλιδο εφημερίδας αναφέρουν νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες και εμπλέκουν το ζευγάρι των γονιών από την Πάτρα με έναν τέταρτο θάνατο.

Πρόκειται για μία 69χρονη, η οποία όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Μακελειού, ήταν σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού αλλά και καθηγήτρια της Ελένης Μενεγάκη με το τμήμα Ανθρωποκτονιών να καλεί επειγόντως το ζευγάρι για κατάθεση, σύμφωνα με το ίδιο πρωτοσέλιδο.

Το πρωτοσέλιδο αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μαμά, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ; Εσύ μπαμπά μας, δεν ξέρεις; Ανήσυχες ψυχές απ΄τον Παράδεισο. Τζωρτζίνα, Ίριδα, Μαλένα.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών κοντά στην εξιχνίαση: Και 4ος περίεργος θάνατος. Ποιος “έφαγε” την 69χρονη καθηγήτρια της Ελ. Μενεγάκη, σπιτονοικοκυρά των γονιών; Καλείται επειγόντως για κατάθεση το ζευγάρι»