Αναστάτωσε όλο το Tik Tok - Η Ελένα Παπαρίζου ''έδωσε'' το teaser της επανεκτέλεσης του «Τι, τι»

Θα γίνει χαμός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αναστάτωσε όλο το Tik Tok - Η Ελένα Παπαρίζου ''έδωσε'' το teaser της επανεκτέλεσης του «Τι, τι»

Η Έλενα Παπαρίζου έχει χαράξει την δική της πορεία στο ελληνικό τραγούδι καθώς έχει χαρίσει αξεπέραστες ερμηνείες μέσα από επιτυχίες της, έχει δώσει νίκη στη χώρα μας συμμετέχοντας στη Eurovision και τώρα έρχεται να κάνει ένα βήμα που θα συζητηθεί πολύ.

Η επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος Αντίκ με ένα τραγούδι του Αλκαίου είναι γεγονός και σε όλο αυτό μεσολάβησε η τραγουδίστρια για να επιτευχθεί. Την διασκευή του «Τι,τι» περιμένουμε όλοι να ακούσουμε τον Απρίλιο, ωστόσο η Παπαρίζου πρόδωσε ένα mini teaser μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Το βίντεο της Έλενας Παπαρίζου στο Tik Tok για το νέο τραγούδι των Αντίκ

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου και του Νίκου Παναγιωτίδη για τη συνέχεια των Αντίκ

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Star βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/3) η Έλενα Παπαρίζου, η οποία εμφανίστηκε με τον παλιό της συνεργάτη από τους Antique, Νίκο Παναγιωτίδη και ανακοίνωσαν πως θα δουλέψουν ξανά μαζί.

Πριν από μερικές μέρες, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε προμηνύσει την επανένωση των Antique με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο χθες το επισημοποίησε και εξήγησε τι ακριβώς θα κάνουν μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη.

«Έχω ετοιμάσει πάρα πολύ ωραία πράγματα. Κάτι που ήθελα και όχι μόνο εγώ, γιατί δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό το πράγμα. Κάτι που ήθελα να συμβεί πριν από δύο χρόνια και ήταν να ξαναενώσω τους Antique! Και όντως ξαναενώνονται οι Antique μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία, διαλέξαμε και ποιο τραγούδι θέλουμε να κάνουμε, μας ξανακάλεσαν στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι και ξαναενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη τον αγαπημένο μου παιδικό φίλο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Από τη μεριά του ο Νίκος Παναγιωτίδης είπε: «Στην Ελλάδα με φέρνει ξανά μια φωτογράφιση που μας βρίσκεται εδώ και έχουμε κάνει μια συνεργασία με την Έλενα. Θέλουμε να κρατήσουμε τον ίδιο ήχο και το ίδιο θέμα που είχαμε τότε σαν Antique».