Αντώνης Λουδάρος: «Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο...»

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για την ελληνική τηλεόραση

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αντώνης Λουδάρος: «Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο...»

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» έδωσε, το μεσημέρι της Τρίτης 22/3, μια αποκαλπτική συνέντευξη ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ποιο ήταν το δημοσίευμα που τον έκανε έξαλλο, μίλησε για τους φόβους του, την προδοσία από την κολλητή του φίλη, αλλά και τις αμοιβές των ηθοποιών στην ελληνική τηλεόραση.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου

«Νίκησα τους φόβους μου, έχω κάνει παρά πέντε και ρόλλερ κόστερ. Δεν έχω περιποιηθεί τον εαυτό μου όσο θα ήθελα ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Από μικρό παιδί δίνω μάχη με τα κιλά. Δεν καταλάβαινα που είναι το κακό να τρώω ότι μου αρέσει. Ένιωσα προδοσία όταν με ερωτεύτηκε η κολλητή μου, απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα.

Την έχασα από φίλη, δεν μπόρεσα να διαχειριστώ όλο το άλλο. Έπαιξα στο θέατρο μετά την κηδεία του πατέρα μου και έπρεπε να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Μου ήταν δυσβάσταχτο όταν έπαιζα με έναν συνάδελφο που δεν λέγαμε ούτε καλημέρα.

Χαίρομαι για την καλή μυθοπλασία που βλέπω, αλλά είναι ντροπή οι αμοιβές των ηθοποιών που μαθαίνω. Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο. Οι άνθρωποι πίσω από τα φώτα κάνουν το μεγαλύτερο εργασιακό μπούλινγκ», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

Αντώνης Λουδάρος: «Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 60 ευρώ το επεισόδιο...»

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για την προσωπική του ζωή

Ο Αντώνης Λουδάρος έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην αναγνωρισιμότητα, στις συνεργασίες αλλά και στις αποτυχίες που είχε να διαχειριστεί.

Μέσα στην έως τώρα πορεία σου, έπιασες τον εαυτό σου να νιώθει κάποια έπαρση;

Περνάς από διάφορα στάδια. Όταν κατάλαβα κάποια στιγμή ότι πήγα λίγο να ξεφύγω και να θεωρήσω ότι είμαι κάποιος και κάνω κάτι, είπα στον εαυτό μου: «Για ηρέμησε λίγο Αντωνάκη μου και σύνελθε»…. Πολύ γρήγορα όμως επανήλθα. Είναι μεγάλη μου χαρά να με σταματάει κόσμος στο δρόμο, να με αναγνωρίζει, να μου λέει όμορφες κουβέντες, αλλά θέλει ένα όριο από την μεριά μας.

Σου έχει τύχει να φύγεις από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Όχι δεν μου έχει τύχει. Δουλειά κάνουμε, συνεργαζόμαστε με ανθρώπους, υπάρχει ένας εγωκεντρισμός, έχω έρθει σε διαφωνίες ή ρήξεις που με την συζήτηση ξεπερνάς ή απλά συνεχίζεις τη δουλειά σου. Δεν πάμε πάντα στη δουλειά για να γίνουμε φίλοι. Όπως και σε κάθε δουλειά που συναναστρέφεσαι με κόσμο και διαφορετικές απόψεις.

Ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος.

Σε ένα τόσο εγωκεντρικό επάγγελμα, έχεις δημιουργήσει πραγματικούς φίλους;

Εμένα η ζωή μου, μου έχει δείξει ότι μπορώ. Έχω 5 ανθρώπους φίλους που «ακουμπάνε» την καρδιά μου. Αυτά τα 35 χρόνια που είμαι στο χώρο, έχω αυτούς τους 5 και έχουμε κοινά θέλω. Όταν είσαι πολύ νέος θες να έχεις πολλούς φίλους, να είσαι αρεστός και να αποζητάς την αποδοχή. Μεγαλώνοντας όμως, αποζητάς περισσότερο την αποδοχή του εαυτού σου.

Έχεις βιώσει πέρα από επιτυχίες και αποτυχίες; Και πώς τις διαχειρίζεσαι;

Νιώθω ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί προσωπικά και επαγγελματικά. Για τα καλά που έχω πάρει από τη ζωή. Ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο, όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν φανταζόμουν ότι θα μου συμβούν όλα αυτά. Ναι έχω βιώσει επιτυχίες και είμαι ευγνώμων, αλλά έχω και κάποιες λίγες αποτυχίες. Δεν τις θέλω και πολύ (γέλια). Με διδάσκουν όμως έτσι ώστε να εξελιχθώ σαν άνθρωπος. Ακόμη και η αποτυχία μεταμορφώνεται σε κάτι που με κάνει να προχωρήσω μπροστά.