Αθηνά Οικονομάκου: Υπέρκομψη στη βροχερή Αθήνα με εντυπωσιακό καρό παλτό

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του The Masked singer

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Υπέρκομψη στη βροχερή Αθήνα με εντυπωσιακό καρό παλτό

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 22/3 σε μια μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για ψώνια. Σύμφωνα με την τελευταία δημοσίευση της ηθοποιού, το πρόγραμμα της από εδώ και στο εξής θα είναι πολύ πιεσμένο, οπότε προσπαθεί να απολαμβάνει τον παραμικρό ελεύθερο χρόνο.

Παρ' όλο που ο καιρός δεν ήταν ο κατάλληλος για εξωτερικά ψώνια, η Αθηνά το τόλμησε καθώς φρόντισε να έχει μια ανάλογη εμφάνιση. Με ένα πολύ κομψό, καρό παλτό την απαθανάτισε ο φακός σε συνδυασμό με ταμπά μποτάκια και μια τεράστια ομπρέλα.

H βόλτα της Αθηνάς Οικονομάκου στη βροχερή Αθήνα

Αθηνά Οικονομάκου

H αντίδραση του Φίλιππου Μιχόπουλου για το The Masked singer

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε δηλώσεις στο Love it το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3 και αναφέρθηκε στο νέο εγχείρημα, που ετοιμάζεται να αναλάβει. Η ηθοποιός βλέπουμε πως είναι πάρα πολύ δραστήρια και συνεχώς δοκιμάζει νέα πράγματα.

Ξεκίνησε από τα σίριαλ, στη συνέχεια δημιούργησε δικές της εταιρείες και τώρα πια θα τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας στο The Masked singer. Όπως δήλωσε πάρα πολύ αποκαλυπτικά στην κάμερα του ΣΚΑΙ είναι ενθουσιασμένη και περιμένει να βγει το realiy στον αέρα.

Όσο για τον Φίλιππο Μιχόπουλο τόνισε πως τη στηρίζει ανέκαθεν σε όποιο βήμα και αν αποφασίσει να κάνει, στο συγκεκριμένο όμως ήταν κάθετος πως της ταιριάζει πάρα πολύ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το αγαπώ αυτό το σόου γιατί γνωρίζω και το αμερικάνικο concept και για αυτόν τον λόγο συμμετέχω κιόλας, γιατί το στηρίζω πολύ και το πιστεύω πάρα πολύ, γιατί είμαι με φίλους και αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλη άνεση και ευτυχία. Με αυτό το πρόγραμμα αισθάνθηκα ασφάλεια, με το concept, την παραγωγή, το κανάλι και τους υπόλοιπους συντελεστές», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Είμαι έτοιμη γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός, ο μεγάλος είναι τεσσάρων ετών και η μικρή είναι εννιά μηνών και επίσης αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκα την πρόταση, γιατί είναι συγκεκριμένες μέρες, συγκεκριμένες ώρες οπότε μπορώ να οργανώσω και εγώ το χρόνο μου ώστε να μην νιώθω ότι τα παιδιά τα αφήνω για μεγάλο χρονικό διάστημα και πιστεύω ότι μπορώ να το υποστηρίξω στη φάση της ζωής μου που βρίσκομαι τώρα»

«Ο σύζυγός μου είναι πάντα θετικός, με στηρίζει πολύ σε ότι απόφαση για να πάρω, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη φορά είδε ένα concept που μου έχει προταθεί και ήταν κατενθουσιασμένος και μου είπε συγκεκριμένα, “αυτό θα το κάνεις”».