«Έχω μιλήσει με κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού...» - Το απρόσμενο τηλεοπτικό βήμα της Μαρίας Τζομπανάκη

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω μιλήσει με κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού...» - Το απρόσμενο τηλεοπτικό βήμα της Μαρίας Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Breakfast at Star καθώς αναφέρθηκε στο Σασμό, στη σχέση με τον γιο της αλλά και στα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια. Η ηθοποιός πρόσφατα έγινε γιαγιά από τον Ορφέα Αυγουστίδη και μίλησε για την εμπειρία αυτή, δείχνοντας πως θέλει να κρατάει ισορροπίες.

Χαρακτηριστικά εξήγησε πως ο καθένας έχει πια την οικογένεια του, ωστόσο οι μεταξύ τους βόλτες δεν λείπουν. Σχετικά με την προσωπική της ζωή η ηθοποιός αποκάλυψε πως για του χρόνου θέλει να αναλάβει μια εκπομπή, που θα προβάλλεται στην Νέα Υόρκη αλλά και στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη

«Η οικογένειά μου έχει μεγαλώσει πλέον, ο Ορφέας δεν με χρειάζεται έχει τη δική του οικογένεια και ο σύζυγός μου, Γιάννης είναι επιστήμονας, είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την δουλειά τους πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα κοιμηθούμε τόσο πολύ όταν φύγουμε από αυτή τη ζωή, που το καταλαβαίνεις όταν μεγαλώνεις αυτό», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Σχετικά με τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε: «Έχω μιλήσει μα κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στην Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και την Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί θα αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική».

Τέλος, μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει η επιτυχημένη σειρά, Σασμός, τονίζοντας: «Ενώ περιμέναμε ότι ο Σασμός θα έχει αυτή την επιτυχία, δεν περιμέναμε ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί τόσο πολύ. Μάλιστα, μου κάνει εντύπωση που ταυτίζονται και τσακώνονται για τους ρόλους και παθιάζονται, είναι ωραίος όμως, γιατί ο κόπος μας που είναι τεράστιος, έχει ανταπόκριση».

Οι δηλώσεις της Τζομπανάκη για το δεύτερο κύκλο του Σασμού

Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθεατή αποκαλύπτοντας πληροφορίες για τον ρόλο της Καλλιόπης, που υποδύεται στο Σασμό, αλλά και το πιο βασικό ό,τι θα είναι και στον δεύτερο κύκλο. Η γνωστή στους τηλεθεατές καπετάνισσα έχει κάνει θραύση τόσο για τον έντονο χαρακτήρα της όσο και για το πόσο πολύ έχει παραμείνει πιστή στις παραδόσεις της Κρήτης. Είναι πολύ γεμάτη με την συμμετοχή της στο σίριαλ, παρ΄όλο που στην αρχή τρόμαξε με την εικόνα της.

Όπως δηλώνει και η ίδια, μπορεί η Καλλιόπη να μην είναι παράδειγμα για τις σημερινές κοινωνίες, ωστόσο τόνισε πως υπάρχουν πολλά είδη γυναικών στην τοπική κοινωνία της Κρήτης. Η Τζομπανάκη ενσαρκώνει σίγουρα εκείνη που γίνεται θυσία για τα παιδιά της με όποιο κόστος!

Η Καλλιόπη ανήκει στην κατηγορία των γυναικών, τις “καπετάνισσες”, που φθίνει σιγά σιγά στην Κρήτη;
Υπάρχει και η πιο σύγχρονη εκδοχή τους. Πιο στρογγυλεμένη στις εκφάνσεις της δύναμης, που πολλές φορές εκφράζουν με σκληρότητα. Μια γυναίκα στην Κρήτη, που παίρνει τον τιμητικό τίτλο της “καπετάνισσας”, έχει ζήσει με αξίες που δεν πατά. Έχει τη δύναμη να ξεπερνά δυσκολίες και βάσανα και είναι πρόσωπο που χαίρει σεβασμού, αλλά καμιά φορά και φόβου. Δεν είναι γυναίκες που σπέρνουν το κακό, αλλά γυναίκες που διαφεντεύουν τα σπίτια τους με σιδερένια γροθιά. Πολλές φορές γυναίκες που είναι χωρίς άντρα ή σύζυγοι αντρών που κάνουν κουμάντο σε μικρές κοινωνίες. Γυναίκες καπετάνιων δηλαδή.

Τηρεί με ευλάβεια τις αρχές της και τη δική της δικαιοσύνη, “το αίμα ζητά αίμα”;
Η Καλλιόπη θα σκότωνε για την οικογένειά της μόνο. Πιστεύει πως “το αίμα ζητά αίμα”, ειδικά αν είναι ανθρώπου δικού της. Καταλαβαίνει αυτή τη δικαιοσύνη. Με αυτήν ανατράφηκε κι αυτήν τιμά και προστατεύει. Μόνο για τα παιδιά της, για τη ζωή τους και την ευημερία τους, θα έκανε πέρα τα πιστεύω της.

Mαρία Τζομπανάκη - Σασμός

Θα έφτανε μέχρι το έγκλημα για χάρη του Μαθιού;
Για χάρη και των δύο παιδιών της. Και για το θάνατο του άντρα της, του μόνου άντρα που αγάπησε. Η Καλλιόπη κλείδωσε την πόρτα της καρδιάς της όταν τον έχασε και έβαλε μαύρα, μαντίλι και ρούχα, για πάντα. Απόλυτη και σ’ αυτό.