«Κάνω μεσοθεραπείες και...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Καρακάση για τις αισθητικές επεμβάσεις

Πως αισθάνεται με τα hate comments που λαμβάνει;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Κάνω μεσοθεραπείες και...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Καρακάση για τις αισθητικές επεμβάσεις

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρόσφατα αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τις Άγριες Μέλισσες, έκανε δηλώσεις μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της που είναι πιο σωστός κριτής της, για τα μηνύματα μίσους και για εκείνο που την κάνει να μαλώνει με τους άλλους.

Οι δηλώσεις της Ελένης Καρακάση

«Ο σύζυγός μου είναι πάντα το στήριγμά μου. Μπορεί να μην θέλω τους δικούς μου στις επίσημες πρεμιέρες, γιατί συνήθως τότε τους αμελούμε. Ο σύζυγός μου είναι πολύ σωστός παρατηρητής και κριτής μου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Καρακάση και πρόσθεσε:

«Έχω λάβει ‘hate comments’, αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Είναι μέρος της έκθεσης! Με ενοχλεί η αγένεια και πάντα μιλάω, μαλώνω συνέχεια. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με ένα παγωμένο βλέμμα, κάνω μόνο μεσοθεραπείες και λέιζερ», υπογράμμισε η Ελένη Καρακάση.

Η εξομολόγηση της Καρακάση για την μάχη με τα κιλά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε πρόσφατα η Ελένη Καρακάση. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο που είχε παραπάνω κιλά αλλά και στη δίαιτα όπου έχασε μέσα σε έναν χρόνο 35 κιλά.

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά, στο 1,60 ύψος που έχω. Δεν είχα κάνει δίαιτα. Μου άρεσε το φαγητό, έτρωγα, ήταν η διέξοδός μου. Ξεκίνησα το ’91 την πρώτη δίαιτα. Σε διάστημα ενός χρόνου είχα χάσει 35 κιλά. Στα επόμενα πέντε χρόνια από τα 70 είχα ξαναπάει στα 85 κιλά.

Εκεί τότε ξαναξεκίνησα μία μεγάλη δίαιτα που εκεί ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω κάνει στον εαυτό μου. Θυμάμαι ότι από Ιούνιο ως τον Δεκέμβριο, από τα 85 στα 51,5 κιλά. Εκεί σκέφτηκα ότι μπορεί να έχω νευρική ανορεξία. Επίσης, είμαι τυχερή γιατί δε μπορώ να προκαλέσω στον εαυτό μου εμετό. Έχω βιώσει το να με κοιτάζω στον καθρέφτη, να έχω πάει 49 κιλά, και με έβλεπα χοντρή.

Σε λίγες ημέρες κλείνω τα 49. Βλέπω ότι πλέον χάνω πολύ δύσκολα. Αλλά κάνοντας διατροφή σωστή, χάνω λίπος. Αλλά δεν έχανα βάρος. Στη ζυγαριά έβλεπα το ίδιο», κατέληξε η Ελένη Καρακάση.