Δύσκολες ώρες για τον Bo - Το συγκινητικό post στο Instagram

Ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Bo - Το συγκινητικό post στο Instagram

Δύσκολες ώρες φαίνεται να περνάει τις τελευταίες ώρες ο Bo και αυτό έγινε γνωστό μέσα από μια φωτογραφία, που κοινοποίησε στο Instagram. Ο ράπερ φαίνεται να έχει χτυπήσει το πόδι του, καθώς είναι δεμένο και κάνει χρήση πατερίτσας.

Έτσι λοιπόν, το κοινό που τόσο τον αγαπάει έσπευσε να πει τα περαστικά του και εκείνος με ένα story να ευχαριστήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ρήξη χιαστού, ο οποίος ίσως χρειαστεί και να χειρουργηθεί. Ο Bo γνώριζε πως το πόδι του ήταν ταλαιπωρημένο ίσως και από τον συμμετοχή του στο Survivor και έτσι ο τραυματισμός ήταν επόμενος. (Δείτε την επικριτική του άποψη για το survivor 5).

To μήνυμα του Bo για τις ευχές μετά το χτύπημα στο πόδι του

To ατύχημα του Bo

Οι δηλώσεις του Bo για την κατά 18 χρόνια μικρότερη σύντροφο του

Στο Happy Day μίλησε ο Βο το πρωί της Παρασκευής 11/3 και μεταξύ άλλων έκανε μια νέα αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή. Όλα ξεκίνησαν αναφορικά με μια ερώτηση για το πολυσυζητημένο ζευγάρι Δάντης - Ασημίνα, που φανερώθηκε μέσα από το Survivor 5.

Το ζευγάρι είναι γνωστό πως έχει μια μεγάλη διαφορά ηλικίας και αυτό κλήθηκε να σχολιάσει και ο Βο. Ο ράπερ τους άφησε όλους άφωνους καθώς δεν βρίσκει κακό να έχει μεγάλη ηλικιακή απόσταση ένα ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, καταλαβαίνει πολύ καλά τον συνάδελφο του μιας και ο ίδιος διατηρεί ερωτική σχέση με μια γυναίκα κατά 17-18 χρόνια μικρότερη του.

«Θα διαφωνήσω με την αγαπημένη Αννίτα Ναθαναήλ γιατί νομίζω ότι η ηλικία είναι ένα νούμερο. Αν η κοπέλα αισθάνεται καλά με αυτόν τον άνθρωπο και αν αυτός ο άνθρωπος αισθάνεται καλά με αυτή την κοπέλα, εμάς μας περισσεύει».

«Τώρα είμαι σε μία σχέση που έχω 17-18 χρόνια διαφορά ηλικίας. Δουλεύει σε μια εταιρεία με πετρέλαια».