Mad Clip: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που κυκλοφορεί το τελευταίο του album

Η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που κυκλοφορεί το τελευταίο του album

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πριν από έξι μήνες σχεδόν πως ο Mad Clip έφυγε από την ζωή μετά από το θανατηφόρο τροχαίο που είχε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης σε ηλικία μόλις 34 ετών. Όπως ήταν λογικό τόσο η οικογένειά του όσο και ο καλλιτεχνικός χώρος βυθίστηκε στην θλίψη.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε από τους συνεργάτες του και την οικογένειά του πως ο τελευταίος δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον τίτλο Money And Drugs Can’t Live In Poverty", τη φράση δηλαδή από την οποία πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα, κυκλοφορεί σύντομα.

Μάλιστα, ο δίσκος όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι διαθέσιμος στις 29 Απριλίου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο Mad Clip είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό δυστύχημα. Δείτε επίσης εδώ την κούκλα αδερφή του η οποία φαίνεται πως έχει ακολουθήσει τα χνάρια του αδερφού της.

Η ανακοίνωση για τον νέο δίσκο του Mad Clip

Mad Clip - Ανάρτηση

«Τα λεφτά φαγώθηκαν» - Νέο ξέσπασμα του παππού του Mad Clip κατά της Αρετής

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο παππούς του Mad Clip, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαχείριση των χρημάτων από τα κομμάτια του εγγονού του και κατηγόρησε την πρώην σύντροφό του, Αρετή, ότι τα έχει πάρει όλα.

Αυτή άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο παππούς του Mad Clip κατηγορεί την Αρετή για κατάχρηση των χρημάτων του εγγονού του. Πριν από λίγο καιρό είχε σχολιάσει πως γλεντάει με τα χρήματα που κράτησε από τον Mad Clip.

«Εκείνο που ξέρω, ότι η μάνα του έχει κάποιον δικηγόρο και ότι λέει θα παίρνουνε κάποια δικαιώματα απ’ τα καινούρια τραγούδια. Τα παλιά δεν ήτανε πουθενά… Ο πατέρας έχει κάνει αποποίηση, έχει παραιτηθεί. Τα λεφτά φαγωθήκανε, κουμάντο έκανε η Αρετή. Τη μάνα του την ρώτησα, "σου δώσε της λέω η Αρετή λεφτά;", Μου λέει "όχι, δε μου ‘δωσε".

Στις 17 του μηνός έρχεται αυτός ο μάνατζερ από την Αμερική και μου είπανε θα με φωνάξουν κι εμένα. Τώρα είναι μάνα και κόρη ας πούμε. Ότι είναι δικαιώματα ας τα πάρουνε, τουλάχιστον να πάρει το κορίτσι, ο,τι πάρει, καταλάβατε;

Εγώ θέλω να ακούω τα τραγούδια του εγγονού μου. Και εγώ και η γυναίκα μου. Πλην όμως ας πούμε δεν θέλω να ακούω το τραγούδι αυτό που έχει βγάλει της Αρετής, αυτής!», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip.

TAGS