"Λεφτά έχει από του Παναγιώτη! Γιατί να μη γλεντήσει; - Το ξέσπασμα του παππού του Madclip για την Αρετή

Με αφορμή μερικά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει και την δείχνουν να πίνει σαμπάνιες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης (7/12) ο παππούς του Madclip με αφορμή την συμπλήρωση τριών μηνών από την μέρα που έφυγε ο γνωστός τράπερ. Με αφορμή λοιπόν μερικά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες και δείχνουν την πρώην του να πίνει σαμπάνιες για τη γιορτή της, ο παππούς του προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα.

Ο κ. Παναγιώτης Αναστασόπουλος λοιπόν μίλησε στον Θάνο Βάγιο και σχολίασε με αρκετά αιχμηρό τρόπο την συμπεριφορά της πρώην του εγγονού του.

Το ξέσπασμα του παππού του Madclip για την Αρετή

«Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από του Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ.

Στις 10 Νοεμβρίου πήγε στα γενέθλια μίας κοπέλας και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια» σχολίασε χαρακτηριστικά ο παππούς του Mad Clip.

Η σπαρακτική ανάρτηση της πρώην του 3 μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του

Περίπου 3 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο MadClip πέθανε με τραγικό τρόπο στα 31 του χρόνια, όταν το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολώνα και έπειτα σε δέντρο στην Βουλιαγμένη. Στο θρήνο βυθίστηκε η οικογένεια του και όλα τα πρόσωπα που τον γνώριζαν και τον συμπαθούσαν, με τους θαυμαστές του να κάνουν χαμό στο σημείο που έχασε τη ζωή του.

Πριν φύγει από τη ζωή είχε χωρίσει από την επί 4 χρόνια σύντροφό του και είχε προχωρήσει τη ζωή του. Το βίντεο με τα καυτά φιλιά με παίκτρια του GNTM, έδειχνε πως βρήκε κάτι νέο, ωστόσο, λίγο αργότερα μετά την κυκλοφορία του, βγήκε η είδηση πως είναι μαζί με μελαχρινή καλλονή η οποία ήταν και η τελευταία σχέση του...

Η Κατερίνα λοιπόν (όπως είναι το όνομα της), με αφορμή τους 3 μήνες μετά το θάνατο του, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Tik Tok ένα κολάζ από βίντεο με διάφορες στιγμές τους.

«3 μήνες μετά και είναι σαν να μην πέρασε 1 μέρα. Σε έζησα λίγο όμως ήταν σαν να σε ήξερα χρόνια. Μου χάρισες τον καλύτερο Αύγουστο. Μου λείπεις πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.