Πρώην παίκτες του GNTM είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν - Οι κοινές αναρτήσεις στο Instagram

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πρώην παίκτες του GNTM είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν - Οι κοινές αναρτήσεις στο Instagram

Εδώ και κάτι παραπάνω από δύο χρόνια βρίσκεται στον αέρα η σχέση των πρώην παικτών του GNTM, Έντουαρντ Στεργίου και Άννας Μαρίας Ηλιάδου, οι οποίοι τελικά ποτέ δεν μάθαμε αν είναι ζευγάρι ή όχι. Οι δυο τους είχαν αρνηθεί το ότι βρίσκονται κοντά σε προσωπικό επίπεδο, όμως τα νέα βίντεο που δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram "φούντωσαν" για άλλη μια φορά τις φήμες.

Είναι μαζί Άννα Μαρία Ηλιάδου και Έντουαρντ Στεργίου;

Άννα Μαρία και Έντουαρντ δημοσίευσαν κάποια βίντεο στα οποία φαίνεται να κάνουν ιππασία, δείχνοντας ότι κάνουν μαζί κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες μαζί. Τι να συμβαίνει άραγε;

Η απάντηση του Έντουαρντ για τη σχέση του με την Άννα Μαρία

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Άννα Μαρία Ηλιάδου και τον Έντουαρντ Στεργίου ζευγάρι μετά το τέλος του GNTM. Τα δυο μοντέλα λοιπόν τα ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους και η απάντηση που δόθηκε δεν ήταν αυτή που νομίζαμε.

Μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model, ο Έντουαρτ έχει ξεκινήσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο χώρο του modeling και οι κάμερες τον «τσάκωσαν» για να τους κάνει δηλώσεις.

«Παιδιά με την Άννα Μαρία κάναμε μια δουλίτσα, έχουμε καλές σχέσεις, καλές επαφές. Είναι πολύ όμορφη κοπέλα τη συμπαθώ πάρα πολύ. Πάρα πολύ ωραία κοπέλα είναι. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που ακούγονται, αλλά ωραία είναι να ακούς πράγματα για τον εαυτό σου, που δεν ήξερες».

Η απάντηση της Άννας Μαρίας για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους

«Όχι καλέ. Μια δουλεία κάναμε μαζί και βγάλαμε μια φωτογραφία. Δεν έχω σκεφτεί αν θα μπορούσα να είμαι μαζί του.», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Ωστόσο, μέσα στο παιχνίδι ο Έντουαρντ είχε τρυφερές στιγμές με άλλη παίκτρια.

 Άννα Μαρία Έντουαρντ σχέση