Ότι πιο γλύκο - Η τρυφερή φωτογραφία της Ντέμι Μουρ για τα γενέθλια του Μπρους Ουίλις

Η ανάρτηση του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ότι πιο γλύκο - Η τρυφερή φωτογραφία της Ντέμι Μουρ για τα γενέθλια του Μπρους Ουίλις

Λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου ο Μπρους Ουίλις είχε τα γενέθλιά του και η πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ, του ευχήθηκε με μία φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παρόλο που έχουν χωρίσει, μετά από 13 χρόνια γάμου, οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και οι τρεις τους κόρες παραμένουν το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής τους.

Η ανάρτηση της Ντέμι Μουρ για τα γενέθλια του Μπρους Ουίλις

Στην φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός ήταν και οι δύο τους χαμογελαστοί και η ίδια έγραψε: "Χρόνια πολλά Μπρους! Είμαι ευγνώμων για την μεικτή μας οικογένεια", αποδεικνύοντας πως διασκεδάζουν μαζί και περνούν ευχάριστες στιγμές χωρίς τις διχόνοιες που χαρακτηρίζουν άλλα ζευγάρια της showbiz, με ένα από αυτά να είναι η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ που είναι ξανά στα μαχαίρια.

Ντέμι Μουρ: Βάφτισε μωρό στην Κρήτη

Η Ντέμι Μουρ βρέθηκε στην Ελλάδα και μάλιστα, βάφτισε το μωρό ενός φιλικό του ζευγαριού, στην Σητεία της Κρήτης. Η αγαπημένη ηθοποιός ντυμένη στα λευκά με λουλούδια στα μαλλιά, έλαμψε με την παρουσία της.

Σύμφωνα με το Sitia On Line, το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου βάπτισαν την κόρη τους, η οποία πήρε τ’ όνομα Αριάδνη - Ζωή. Εκτός από την διάσημη ηθοποιό, η μικρή έχει άλλες δύο νονές, τη Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, χρόνια investment banker στο Λονδίνο και τη Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos. Και οι τρεις φορούσαν στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά τους.

Η Ντέμι Μουρ δεν είναι βέβαια η μόνη διάσημη που κάνει αυτόν τον καιρό διακοπές στη χώρα μας. Τις προηγούμενες μέρες, ο φακός έπιασε τον «Berlin», από την επιτυχημένη σειρά La Casa De Papel.

Ντέμι Μουρ ΕλλάδαΝτέμι Μουρ βαφτίσια Κρήτη