Καλλονές μελαχρινές - Αυτές είναι οι 3 κόρες της Πόπης Τσαπανίδου

Μοιάζουν όλες μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλλονές μελαχρινές - Αυτές είναι οι 3 κόρες της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια με τον σύζυγό της, που έχει φύγει από την ζωή, να έχει αποκτήσει τρία κορίτσια, όπου μάλιστα η οποία από αυτές έγινε πρόσφατα μανούλα.

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος πέρασε τα πρώτα της Χριστούγεννα ως γιαγιά, έχοντας έτσι στο πλευρό της τα κορίτσια της και το μικρότερο, νέο μέλος της οικογένειας, που ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

Ο μικρός Ettore είναι ο γιος που απέκτησε η κόρη της, Εύα Μανωλαράκη με τον Ολλανδό σύντροφό της. Το ζευγάρι και ο μικρός του γιος ζει μόνιμα στην Ολλανδία, ωστόσο ταξίδεψαν οικογενειακώς για τις γιορτές στην Ελλάδα. Η Εύα Μανωλαράκη μπόρεσε να ζήσει το οικογενειακό τους reunion όπως ακριβώς ήθελε και διάλεξε το αγαπημένο της στιγμιότυπο από αυτό για να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Πόπη Τσαπανίδου ποζάρει στο κέντρο της φωτογραφίας έχοντας στην αγκαλιά της τον Ettore. Όπως συμβαίνει από τη στιγμή της γέννησής του έχει μάτια μόνο για εκείνον. Μας έχει δείξει άλλωστε μέσα κι από παλιότερα στιγμιότυπα την αδυναμία που έχει στο πρώτο της εγγόνι.

Γύρω της, οι τρεις κόρες της, η πρωτότοκη Εύα και οι δίδυμες Μαρίνα και Ευτυχία Μανωλαράκη. Κι όπως κοιτάς τα χαμόγελά και τα βλέμματά τους δεν μπορεί να μην εντοπίζεις ότι οι τέσσερις γυναίκες μοιάζουν εκπληκτικά μεταξύ τους, ειδικά αν δείτε πώς ήταν η Τσαπανίδου στα 16 της.

Οι τρεις κόρες της Πόπης Τσαπανίδου

Έχει τεράστιο τζάκι και μοντέρνα κουζίνα - Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της Πόπης Τσαπανίδου

Μια από τις πιο επιτυχημένες και γνωστές δημοσιογράφους και παρουσιάστριες είναι χωρίς αμφιβολία η Πόπη Τσαπανίδου. Η ίδια βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες μάλιστα περιόδους της ζωής της, μιας και πριν μερικούς μήνες ήρθε στο κόσμο το εγγονάκι της, με το οποίο έχει ξετρελαθεί.

Η Πόπη Τσαπανίδου περνάει πολύτιμο χρόνο με την οικογένειά της και πολλές φορές επιλέγουν να χαλαρώνουν στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Κηφισιάς. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί κατά καιρούς με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της και φαίνεται άκρως εντυπωσιακό.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε από τα παρακάτω στιγμιότυπα, οι τόνοι είναι γήινοι, η διακόσμηση είναι λιτή αλλά κομψή ενώ τα έπιπλα αρκετά μοντέρνα.

Μάλιστα, αυτό που ξεχωρίζει είναι το υπέροχο τζάκι.