Πόπη Τσαπανίδου: Τα πρώτα της Χριστούγεννα ως γιαγιά - Η συγκινητική οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε

Είναι ξετρελαμένη με τον εγγονό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πόπη Τσαπανίδου: Τα πρώτα της Χριστούγεννα ως γιαγιά - Η συγκινητική οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε

Τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα περνά φέτος η Πόπη Τσαπανίδου, καθώς πριν από μερικούς μήνες έγινε για πρώτη φορά γιαγιά, με την ίδια να είναι ξετρελαμένη με τον εγγονό της, Ettore.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμές με την οικογένειά της, θέλησε το απόγευμα του Σαββάτου (25/12) να στείλει τις δικές της ευχές για τις γιορτές.

Η Πόπη Τσαπανίδου λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με τις τρεις κόρες της, τον εγγονό και τον τετράποδο φίλο τους.

«Χρόνια πολλά από την οικογένεια μας που μεγαλώνει! Υγεία και χαρές σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι ευχές της Τσαπανίδου για τα Χριστούγεννα

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου για τον εγγονό της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πόπη Τσαπανίδου θέλησε να μιλήσει για ακόμα μία φορά για τον εγγονό της, ο οποίος ήρθε και της άλλαξε τη ζωή.

Η δημοσιογράφος έχει ανεβάσει μέχρι στιγμής αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον εγγονό της, ωστόσο αυτή τη φορά θέλησε να μιλήσει για το πώς αισθάνεται από τη μέρα που ήρθε στη ζωή.

«Ο μικρoκοσμός μου είναι γεμάτος ευτυχία, χαρά και γέλια. Όλα είναι εύκολα, όμορφα και αγαπησιάρικα. Ακόμα και ο ύπνος μου έγινε καλύτερος. Βαρύς, με πολύχρωμα όνειρα. Και κάθε μέρα στο ξύπνημα, το όποιο άγχος για τη διαχείριση της ημέρας, είναι παρελθόν.

Ξυπνάω χαρούμενη γιατί ξέρω ότι υπάρχει ο Ettore, θα τον δώ, θα τον αγκαλιάσω και θα τον γαργαλήσω μέχρι να γελάσει να χαρώ και να μου ξαναπεί η μαμά του «αντανακλαστικό είναι. Δεν γελάει ακόμα» Και όταν επιστρέψω, ξέρω θα σπάσει η καρδιά μου που δεν θα μαι δίπλα του.

Αλλά θα εξακολουθεί να ναι φωτεινή η ζωή μου, γιατί απλά υπάρχει αυτό το μωρό στην οικογένεια. Και σας ευχαριστώ όλους μα όλους για την ζεστασιά των μηνυμάτων σας. Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά, να ζήσετε κάποια στιγμή στο κοντινό ή μακρινό μέλλον, αυτή την ευτυχία Σας αγαπώ όλους πολύ.

(Είμαι σε φάση αγαπώ όλο τον κόσμο, μιλώ σε αγνώστους και ρωτώ όποιον τον κοιτάει "μα δεν είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου;" Και μαντέψτε ποια είναι η σωστή απαντηση)», έγραψε χαρακτηριστικά.