«Ας την αφήσουν ήσυχη, δεν είναι το θέμα μας η Νατάσα»: Στηρίζει την Μποφίλιου ο Σταμάτης Κραουνάκης

Η συνέντευξή του στο «MEGA Καλημέρα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ας την αφήσουν ήσυχη, δεν είναι το θέμα μας η Νατάσα»: Στηρίζει την Μποφίλιου ο Σταμάτης Κραουνάκης

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πέτυχε τον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για την συνεργασία του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, για όλα όσα συμβαίνουν με τη Νατάσα Μποφίλιου, ενώ απέφυγε να αναφερθεί πολυ στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

Η συνέντευξη του Σταμάτη Κραουνάκη

«Είναι λίγο ύβρις να πει κάποιος αυτή την εποχή ότι είναι ευτυχής. Αλλά εγώ είμαι ευτυχής, μου έδωσε η ζωή αυτή τη χαρά να δουλέψω με ένα κορίτσι τρομερά ιδιαίτερο και ικανό. Πέρα από τη φωνή της, η ερμηνευτική της γκάμα για μένα ήταν η αποκάλυψη», είπε αρχικά για τη συνεργασία του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Για την ανάρτηση που είχε κάνει για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Σταμάτης Κραουνάκης δήλωσε πως: «Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω, κάθε αρνάκι από το ποδαράκι του κρέμεται». (Δείτε τι είχε δηλώσει ο Κραουνάκης για τον ηθοποιό, όταν τον στήριζε)

Τέλος, όσον αφορά τη Νατάσα Μποφίλιου και την αντιπολεμική συναυλία που έδωσε, ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε: «Ας την αφήσουν ήσυχη τη γυναίκα, που την κάνει και καλά τη δουλειά της. Ας την αφήσουν ήσυχη, δεν είναι το θέμα μας η Νατάσα».

«Δεν έχουμε μιλήσει! Δεν είναι...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/2 ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στη διακοπή της επικοινωνίας με την πρώην συνεργάτιδα και καλή του φίλη, Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

«Έχουμε τελειώσει με αυτό το θέμα. Προς Θεού δεν χρεώνω στην Άλκηστη κάτι… Εκείνη ήθελε να κάνει κάτι μέσα στην καραντίνα. Η αντίδραση μου αφορούσε την παρανομία και μάλιστα οι δικηγόροι θεώρησαν ότι δημιούργησα και δεδικασμένο. Την παρανομία σε σχέση με τους δημιουργούς. Ρωτήστε μας, να δώσουμε την άδεια και να το κάνετε.

Δεν έχουμε μιλήσει. Όχι, δεν είναι ακόμα η ώρα νομίζω».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη που είχε αναφερθεί και πριν λίγο καιρό σε εκείνον, είπε: «Άμα θέλεις την εξουσία πάρα πολύ και δεν έχεις τη φώτιση να την κάνεις κάτι, ας περιμένουμε τι θα πουν τα δικαστήρια»