Ποιος είναι πρωινιάτικα: Επέστρεψε στο OPEN η Μπέτυ Μαγγίρα μετά από 3 εβδομάδες απουσίας

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας και η εντυπωσιακή είσοδος στο πλατό

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ποιος είναι πρωινιάτικα: Επέστρεψε στο OPEN η Μπέτυ Μαγγίρα μετά από 3 εβδομάδες απουσίας

Εκτός αέρα βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό η εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, Ποιος είναι πρωινιάτικα, εξαιτίας όλων των εξελίξεων που συμβαίνουν στην Ουκρανία. Το OPEN είχε αποφασίσει να αναστείλλει το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα και να το αντικαταστήσει με ενημερωτικές εκπομπές, ωστόσο καθώς πλέον η ψυχαγωγία είναι απαραίτητη στους τηλεθεατές, σιγά σιγά το κανάλι επιστρέφει στο καθημερινό του πρόγραμμα.

Η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία κατάφερε να αδράξει τον χρόνο που είχε εκτός τηλεοπτικό πλατό μαζί με τον σύζυγό της, λοιπόν, μετά την μεγάλη απουσία εκείνης και των συνεργατών της, επέστρεψε στην συχνότητα του OPEN, το πρωί της Τετάρτης 23/3 και καλημέρισε ξανά τους τηλεθεατές.

Τα πρώτα λόγια της Μπέτυς Μαγγίρα μετά την επιστροφή του Ποιος Είναι Πρωινιάτικα

«Ήρθαμε να φέρουμε λίγη χαρά μέσα σε όλο αυτό που ζούμε. Είχε προτεραιότητα η ενημέρωση γιατί η συγκυρία ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Τώρα ξαναεπιστρέψαμε για να δώσουμε λίγη χαρά, να περάσουμε ωραία», είπε χαρακτηριστικά η Μπέτυ Μαγγίρα.

Η αναφορά της Μπέττυ Μαγγίρα στην προσωρινή διακοπή της εκπομπής της

Tο μεσημέρι της Κυριακής 20/3, καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν η εκρηκτική Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για όλα. Η παρουσιάστρια, που το τελευταίο διάστημα δεν έχει περάσει και λίγα, ερωτήθηκε μεταξύ άλλων και μίλησε για την επιστροφή της εκπομπής της.

Όπως είναι γνωστό, οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Open εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν διακοπεί για χάρη της συνεχούς ενημέρωσης για τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Από Δευτέρα 21/3 επιστρέφουν οι εκπομπές με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως: «Κοντοζυγώνει η επιστροφή. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη συγκυρία αυτή που ζούμε, πρωτόγνωρη για όλους μας και το κανάλι επέλεξε την ενημέρωση. Εντάξει πολύ λογικό νομίζω σε μια εποχή τόσο δύσκολη.

Κοντοζυγώνει όμως και θα επιστρέψουμε δριμύτεροι» είπε σηκώνοντας μάλιστα και το πόδι της ψηλά!