Εκτός Αθηνών η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το κόψιμο της εκπομπής της - Η απόδραση με τον Δημήτρη Μάζη

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός Αθηνών η Μπέττυ Μαγγίρα μετά το κόψιμο της εκπομπής της - Η απόδραση με τον Δημήτρη Μάζη

Μια απόδραση στα χιόνια αποφάσισαν να κάνουν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δήμητρης Μάζης, για να απολαύσουν λίγο ο ένας την συντροφιά του άλλου και να φύγουν μακριά από τις πολλές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το ταξίδι αστραπή της Μπέττυς Μαγγίρας και του Δημήτρη Μάζη

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN, παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα, φροντίζει πάντα να έχει χρόνο για την οικογένεια της. Μάλιστα έχει παραδεχθεί αρκετές φορές πως ο σύζυγός της και οι δυο της κόρες, Καλλινίκη και Αντριάνα, αποτελούν για εκείνη την βασική της προτεραιότητα, ενώ μεγάλη της αδυναμία είναι και η ανιψιά της. (Δείτε εδώ την κόρη της Ματθίλδης που κουρεύτηκε γουλί).

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φέρει αλλαγές και στο πρόγραμμα του καναλιού, το οποίο αποφάσισε να πατήσει μια παύση στην ψυχαγωγία και να εντείνει την ενημέρωση. Το κενό λοιπόν στα επαγγελματικά της αποφάσισε να εκμεταλλευτεί η Μπέττυ και να φύγει εκτός Αθηνών. Αυτή τη φορά, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία απόδραση στα χιόνια, χωρίς τα παιδιά. Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης θέλησαν να απολαύσουν λίγο χρόνια οι δυο τους, μακριά από υποχρεώσεις και δουλειές.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της βρέθηκαν στον Παρνασσό με την Μπέττυ Μαγγίρα να μοιράζεται τρυφερές φωτογραφίες από την απόδρασή τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένη του The 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν την Τρίτη 15/2, η λαμπερή showoman και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Open, Μπέττυ Μαγγίρα.

Η συνέντευξη ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς είναι γνωστό πως η Μπέττυ Μαγγίρα σε όλες τις συνεντεύξεις της προτιμά την ειλικρίνεια και θα πει και τα όμορφα και τα άσχημα χωρίς να ωραιοποιεί καταστάσεις και γεγονότα.

Μίλησε λοιπόν για τη νέα εμπειρία που βιώνει στην πρωινή ζώνη, τον γάμο της και πως καταφέρνει να είναι 20 χρόνια αγαπημένοι με το σύζυγο της, αλλά και για την απώλεια που τη σημάδεψε, αυτή της μητέρας της.

«Το ήξερα ότι θα είναι δύσκολο το πρωινό, ήξερα ότι θα είμαι σε ένα χωράφι με πολύ ανταγωνισμό, ίσως και τον μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στην πρωινή ζώνη. Ήξερα που πάω αυτό που δεν φαντάστηκα ήταν ότι η επικαιρότητα θα είχε τόσο άσχημες ειδήσεις. Δεν γίνεται να γυρίσεις την πλάτη στην επικαιρότητα και για μένα αυτό με έχει δυσκολέψει» είπε.

«Είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχω παρουσιάσει δεν σε παίρνει να μην βγεις καλά» συμπλήρωσε.

Η πιο δύσκολη στιγμή της φέτος ήταν όταν έχασε τη μητέρα της.

«Όταν έχασα τη μητέρα μου βούρκωσα δεν ήθελα να δουν μία γυναίκα να κλαίει γοερά στην τηλεόραση»