Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές» - Η αναφορά στην απώλεια της μητέρας της

«Η μητέρα μου ήταν η ηρωίδα μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές» - Η αναφορά στην απώλεια της μητέρας της

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε συνέντευξη στο «Enjoy» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για την πιο δύσκολη στιγμή του 2021 καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα της.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς Μαγγίρα

Μέσα στο 2021, είχε μια μεγάλη απώλεια, αυτής της μητέρας σου. Αν θες, μου μιλάς για αυτό, αν δεν θες το κατανοώ, είναι πολύ νωπό…

«Μεγάλη απώλεια. Είναι σαν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα σου είναι αυτή που σε έφερε στον κόσμο. Η μήτρα. Προσπαθώ να είμαι θετική και χαρούμενη στην εκπομπή γιατί έτσι πρέπει και ξεχνιέμαι, θα σου έλεγα με την δουλειά μου, την εργασιοθεραπεία αλλά το πως βιώνω εγώ όλη αυτήν την απώλεια το ξέρει μόνο το σπίτι μου.

Προσπαθώ στην εκπομπή, αν αναφερθεί κάτι και θυμηθώ την μάνα μου, να διακόψω ένα δάκρυ που έρχεται στα μάτια μου. Η πρώτη ημέρα μετά την απώλεια στην δουλειά ήταν πολύ δύσκολη, δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στους τηλεθεατές. Πρέπει να συγκρατηθώ στον φακό.

Να, και τώρα που σου μιλάω, αχ και πάλι κλαίω. Συγγνώμη, δεν πρέπει. Αλλά είναι τόσο φρέσκο όλο αυτό και συγκινούμαι πολύ εύκολα. Προσπαθώ να μην κλαίω και στο σπίτι μου αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα. Τη βλέπω στα όνειρά μου συχνά, θυμάμαι συζητήσεις μας, την αγκαλιά, το άρωμά της.

Ήμουν κοντά με την μητέρα μου ουσιαστικά. Το ξέρω ότι κι εκείνη περιμένει να φανώ δυνατή γιατί έχω τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τη δουλειά μου. Η μητέρα μου ήταν η ηρωίδα μου. Της είχα μεγάλη αδυναμία και αγάπη. Ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο. Ο χρόνος γιατρεύει, τόσο απλά και μένει η γλύκα από τις αναμνήσεις.»

«Λύγισε» στον αέρα του After Dark η Μπέττυ Μαγγίρα - «Τη μάνα μου την έχω πενθήσει χρόνια τώρα»

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark το βράδυ της Παρασκευής (10/12) και μετά από την ατάκα της για την Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια που βίωσε φέτος, αυτή της μητέρας της.

«Προετοιμαστήκαμε για αυτό γιατί το περιμέναμε να συμβεί. Ξέραμε ότι έρχεται. Δεν ήταν ξαφνικό. Είχε άνοια περίπου επτά χρόνια και από ένα σημείο και ύστερα, όταν έπεσε και έσπασε το ισχίο της, η επιδείνωση ήταν πολύ ραγδαία. Έφτασε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο σε τόσο άσχημη κατάσταση. Θεωρείς ότι κανένα ανθρώπινο ον δεν πρέπει να «καταντά» έτσι.

Όταν βλέπεις την ίδια σου την μαμά να είναι σε τέτοια κατάσταση και συ ο ίδιος, αν και δεν το θέλεις και είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς τη μαμά σου, λες καλύτερα να λυτρωθεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι ωραίο για κανέναν να ζει έτσι. Σε βοηθάει η οικογένεια. Όταν έχεις τα παιδιά δίνεις όλη σου την ενέργεια και την προσοχή σε αυτά και αυτό σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις. Είσαι και σε μια ηλικία παράλληλα που ξέρεις και προετοιμάζεσαι για αυτό.

Εγώ την μάνα μου την είχα κλάψει ήδη, Θέμη μου. Δεν ξέρω πως σου ακούγεται αυτό και πως το αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Την είχα πενθήσει με έναν τρόπο χρόνια τώρα. Έχω κλάψει τόσα πολλά χρόνια για αυτήν. Τόσα πολλά. Είναι πολύ δύσκολο αλλά είναι λύτρωση για έναν άνθρωπο όταν φτάνει σε τέτοια σημεία. Δεν είναι ωραίο να ζει έτσι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.