Η Κατερίνα Λέχου ''σπάει'' τη σιωπή της - Θα τη δούμε στο «Το Νησί 2» ;

Τι γίνεται με τις τηλεοπτικές προτάσεις;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Λέχου ''σπάει'' τη σιωπή της - Θα τη δούμε στο «Το Νησί 2» ;

Την Κατερίνα Λέχου ''τσάκωσε'' η κάμερα του Happy Day και είδαμε τις δηλώσεις της το πρωί της Τετάρτης 23/3 να κάνει μεταξύ άλλων αποκαλύψεις σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και τη συμμετοχή της στο Nησί 2. Η δημοφιλής ηθοποιός υπήρξε με ένα συγκλονιστικό ρόλο και ερμηνεία στο σίριαλ, το οποίο προβλήθηκε στο Mega.

Μιας και η επιστροφή της σειράς είναι γεγονός (Δείτε τους πρωταγωνιστές) ερωτήθηκε και η Λέχου αν θα συμμετάσχει. Η απάντηση της ήταν πολύ ξεκάθαρη, δηλώνοντας πως θα ήταν απίθανο να επιστρέψει η ηρωίδα της, αφού είχε πεθάνει στη σειρά.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λέχου για την επιστροφή του σίριαλ Το Νησί 2

«Πράγματι ήμουν χαρακτηριστική παρουσία στο “Νησί” αλλά όπως θυμάστε στο τελευταίο επεισόδιο πέθαινα. Δε ξέρω, “Νησί 2” το ονομάζουν; Ο τίτλος του βιβλίου είναι άλλος. Το ξέρω πολύ καλά από τη Βικτώρια Χίσλοπ. Βεβαίως έχει μια συνέχεια με την έννοια ότι ακολουθεί τους ήρωες δέκα χρόνια μετά. Δεν είναι το “Νησί 2”, αλλά μπορεί να γίνεται αυτό για να καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται. Είμαι πεθαμένη έτσι κι αλλιώς και δεν υπάρχω και στο βιβλίο, οπότε δε νομίζω να με δείτε» είπε η Κατερίνα Λέχου,

Όσο για το αν ετοιμάζει κάτι άλλο τηλεοπτικά, η Κατερίνα Λέχου είπε: «Έχετε κάτι υπόψιν σας; Σε αυτή τη δεδομένη στιγμή δε μου έχει προτείνει κανείς τίποτα. Το να είμαι κριτής σε κάποιο show ή να παρουσιάσω κάτι δε θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θα το είχα ήδη κάνει νομίζω αν το ήθελα».

Τα πάνω κάτω με το Νησί 2 - Το παρασκήνιο πριν καταλήξει στην Ερτ

Στην απόκτηση της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς Το Νησί φαίνεται να πλησιάζει η ΕΡΤ, παρά τα δεδομένα που υπήρχαν για το Mega.

Πραγματοποιήθηκε νέος κύκλος διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων για το κόστος της παραγωγής, το οποίο συζητήθηκε έντονα (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις) και όλα τείνουν προς το κρατικό κανάλι.

Το δεύτερο μέρος του μυθιστορήματος έχει ολοκληρωθεί και η αποικία των λεπρών στη Σπιναλόνκα κλείνει και μία νέα αποικία δημιουργείται σε ένα άλλο μέρος του νησιού, την Πλάκα. Ωστόσο, η καινούρια αυτή αρχή δεν ξεκινάει όπως θα έπρεπε και δημιουργείται τεράστιο ενδιαφέρον από την αρχή κιόλας για τα επόμενα επεισόδια.

Πυροβολισμοί και δολοφονίες κυριαρχούν γύρω από τα κεντρικά πρόσωπα, τα οποία δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια θα είναι. Φήμες ακούγονται για διάφορες προσωπικότητες, ωστόσο δεν έχουν κλείσει ακόμη οριστικές συμφωνίες ή μάλλον δεν έχουν γίνει ακόμη όλες γνωστές.