Άννα Ζένιου - αποκλειστικό: "Με τον Παναγιώτη Βασιλάκο..." - Αποκάλυψη για πρώτη φορά!

Τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Ζένιου - αποκλειστικό:

Στο πρόσφατο Bachelor κατέκτησε τη δεύτερη θέση, αλλά οι πρόσφατες έξοδοι με τον Αλέξη Παππά δείχνουν πως το παιχνίδι συνεχίζεται και εκείνη παίρνει τη ρεβάνς... Η Άννα Ζένιου ανοίγει την καρδιά της στο YOU και μιλάει για όλα: Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που βίωσε, τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, τις λαχτάρες που πήρε μετά το παιχνίδι και για την ατάκα «Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά»

Συναντιόμαστε στο λόμπι του ξενοδοχείου. Η Άννα έρχεται κομψά ντυμένη και ελαφρά μακιγιαρισμένη, φυσικά όμορφη και με βλέμμα που μαγνητίζει. Μιλάει δυνατά, γελάει ακόμα δυνατότερα και γενικά δεν κρύβει τα συναισθήματά της, αφού όπως λέει «ζω τα πάντα στο έπακρο». Κάτι φυσικά που ισχύει και για το Bachelor...

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Άννας Ζένιου

Άννα Ζένιου bachelor 2

Κεφάλαιο Bachelor: Γνώριζες ποιος ήταν ο Αλέξης Παππάς; Σου άρεσε;

Τον ήξερα από το Survivor, αλλά δεν περίμενα ότι θα είναι στο Bachelor. Για πρώτη φορά τον είδα στο κόκκινο χαλί που περπατάμε στο πρώτο επεισόδιο, και δεν ενθουσιάστηκα κιόλας. Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά ότι στο πρώτο τετ-α-τετ μας σκεφτόμουν έντονα «Με αυτόν τον άνθρωπο δεν θα τα βρούμε». Απ' το δεύτερο ραντεβού όλα άλλαξαν, γνωριστήκαμε λίγο πιο προσωπικά και εκεί ξεκίνησαν να δημιουργούνται κάποια αισθήματα.

Τι σε κέρδισε σε εκείνον;

Η εξυπνάδα του και το ενδιαφέρον που έδειξε, είναι πολύ δοτικός σαν άνθρωπος. Άκουγα τις συμβουλές του και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον. Αν μπεις στην καρδιά του Αλέξη, μπορεί να σου δώσει σχεδόν τα πάντα.

Πρόσφατα σας είδαμε μαζί σε έξοδο στη Γλυφάδα και σε νυχτερινό κέντρο. Ήταν και αυτό σε φιλικό επίπεδο;

Ναι, καθαρά. Του είχα πει ότι θα έρθω στην Αθήνα, για κάποιες δουλειές που έπρεπε να ολοκληρώσω, και βγήκαμε (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Πάντως και με προηγούμενες σχέσεις μου κρατάω φιλικές επαφές, δεν το βρίσκω περίεργο.

Ο περσινός Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, είπε ότι θα διάλεγε εσένα από τον φετινό κύκλο. Εσύ θα επέλεγες εκείνον ή τον Αλέξη Παππά;

Δεν έχω δει ποτέ τον Παναγιώτη από κοντά, αλλά δεν νομίζω ότι θα ταιριάζαμε. Μου είχε στείλει μήνυμα πριν από καιρό, είχαμε πει να συναντηθούμε για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας απ' το Bachelor, αλλά τελικά το αφήσαμε εκεί. Ίσως να μην επέλεγα κανέναν από τους δύο.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.