«Τον έβρισα, ξέσπασα...» - Η νέα μακροσκελής ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση

Τα τελευταία πυρά προς τον πρώην της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τον έβρισα, ξέσπασα...» - Η νέα μακροσκελής ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστή η κόντρα της Σοφίας Λεοντίτση με τον πρώην άντρα της, με τον οποίο μάλιστα έχουν φέρει στον κόσμο τον μικρό Γιαννάκη. Το μοντέλο ενώ έχει χωρίσει και έχει προχωρήσει στη ζωή της, φαίνεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον μπαμπά του παιδιού.

Το ευτυχές είναι, πως σε όλη αυτήν την κατάσταση έχει τη στήριξη του νυν άντρα της αλλά και του κόσμου κάτι, που φάνηκε μέσα από τα posts της στο Instagram. Για το λόγο αυτό προχώρησε και σε μια τελευταία ανάρτηση, όπως έγραψε, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ευχαριστήσει τον κόσμο, που έσπευσε να της συμπαρασταθεί.

Το νέο ξέσπασμα της Σοφίας Λεοντίτση

Η αρχή της κόντρας - Η πρώτη ανάρτηση της Λεοντίτση για τον πρώην της

Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το my style rocks συνεχίζει να απασχολεί μέσα από τις κατά καιρούς αναρτήσεις της στα social media. Το μοντέλο δεν έχει αποκρύψει καμία πτυχή της ζωής της, καθώς πρόσφατα μέσα από μια ανάρτηση έκανε γνωστό, πως ετοιμάζεται να παντρευτεί για δεύτερη φορά.

Και ενώ όλα φαίνεται να βαίνουν καλά, μαζί με τον γιο της από τον πρώτο γάμο, την Τρίτη 22/3 έκανε ένα οργισμένο post στο Instagram αναφορικά με τον πρώην και τον νυν. Πιο αναλυτικά αποκάλυψε πως ο μπαμπάς του παιδιού της έστειλε ένα μήνυμα στον Τόλη, με τον οποίο συζεί πως υπάρχει μια εμμονή στο πρόσωπο του.

Όλα αυτά τα πολύ προσωπικά ζητήματα τα δημοσιοποιεί η Σοφία, γιατί με τον τρόπο αυτό θέλει να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες, χωρισμένες με παιδιά.

«Και για να το σοβαρέψουμε. Δεν ξέρω πόσες γυναίκες ούσα χωρισμένες και παρατημένες πράγματι, εγώ δεν έχω τέτοια ταμπού, θα άφηναν πλήρη ελευθερία επιλογής σε έναν άντρα, αφήνοντας εντολή στον δικηγόρο τους ότι σας παρακαλώ ο πρώην σύζυγός μου θα ήθελα να διαλέξει όσες μέρες και ώρες θέλει για να βλέπει το παιδί του και όχι απλά τι ορίζει ο νόμος.

Δεν ξέρω επίσης πόσες εμμονικές γυναίκες θα έπαιρναν τον πρώην άντρα τους λίγο πριν τη βάφτιση του παιδιού τους να του πουν ξέρεις κάτι; Αν έχεις προχωρήσει στη ζωή σου και έχεις κάποια σύντροφο που είναι σημαντική για εσένα, μπορείς ελεύθερα να τη φέρεις στη βάφτιση που είναι μια σημαντική ημέρα για το παιδί μας και θέλουμε δίπλα μας όσους αγαπάμε… Δεν ξέρω πραγματικά πόσες εμμονικές γυναίκες θα έκαναν αυτά κι άλλα τόσα και άλλα τόσα για χάρη του καλού, της ηρεμίας και της αγάπης για τα παιδιά που πρέπει να είναι υπεράνω όλων των παθών μας. Δεν ξέρω αλήθεια σας λέω.

Καλημέρα και καλή τύχη πλέον. Αν δεν σε σέβονται καλύτερα λοιπόν να σε φοβούνται την επόμενη φορά που θα σκεφτούν να πουν άλλη μια βρωμιά. Ενάμιση χρόνο τώρα είμαι η τρελή. Ας έχουν λόγο λοιπόν» έγραψε σε επόμενο Instagram Story της.

Σοφία Λεοντίτση για τον πρώην