«Δεν θέλω κανείς...»: Η έκκληση της Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση της Πάτρας

Τι ζήτησε η παρουσιάστρια από τους συνεργάτες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θέλω κανείς...»: Η έκκληση της Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση της Πάτρας

Η υπόθεση του θανάτου των 3 παιδιών στην Πάτρα φαίνεται πως έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του πανελλήνιου και η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποφασίσει να βοηθήσει όσο μπορεί στην έρευνα με την γνωστοποίηση των στοιχείων και των μαρτυριών. (Δείτε εδώ το ξαφνικό τηλεφώνημα που δέχτηκε στον αέρα της εκπομπής)

Η απόφαση της Κατερίνας Καινούργιου

Το πρωί της Τετάρτης 23/3, όπως και κάθε μέρα, προβλήθηκαν ρεπορτάζ και αναπαράχθηκαν αποσπάσματα άλλων εκπομπών, στα οποία βασίστηκε ο σχολιασμός της παρουσιάστριας και του πάνελ των συνεργατών.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου απόφασισε πως το θέμα πρέπει να αναπαράγεται όσο το δυνατόν αντικειμενικότερα, τουλάχιστον μέχρι να αποφανθούν οι αρχές και η δικαιοσύνη και ζήτησε δημόσια από τους συνεργάτες της να μην παίρνουν θέση για το συγκεκριμένο θέμα μέχρι να λυθεί το μυστήριο, όποια άποψη κι αν έχουν και απλά να παραθέτουν τα δεδομένα.

«Παιδιά, σας παρακαλώ, Χρίσλα... Δεν θέλω κανείς να παίρνει έντονα θέση για το θέμα. Άσχετα με το τι πιστεύουμε, ακόμα δεν έχει βγει το πόρισμα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στους συνεργάτες της.

Νέες σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, ενώ κάθε μέρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για αυτή την τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Στην εκπομπή το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 23/3, έκανε κάποιες αποκλειστικές δηλώσεις η μητέρα της πρώην συντρόφου του πατέρα των κοριτσιών, με την οποία είχε πιαστεί στα χέρια η μητέρα των παιδιών.

Τα όσα αποκάλυψε η γυναίκα για την σχέση του ζευγαριού πρόκειται να σχολιαστούν ποικιλλοτρόπως, ενώ ο ίδιος ο πατέρας των παιδιών, που ήταν εκείνος που μετέφερε τα όργανα της κόρης του σε έναν κουβά, όπως υποστηρίζει η πρώην πεθερά του, είχε χαρτί γιατρού το οποίο υποστήριζε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

«Πραγματικά σκέφτομαι τι συμβαίνει στο μυαλό αυτής της γυναίκας. Δεν μπορεί να μη συμβαίνει κάτι. Και λυπάμαι πραγματικά τους ανθρώπους που την έχουν δίπλα τους. Να πω φοβερά επικίνδυνη με την έννοια της αντίδρασης. Είναι ένας άνθρωπος που αντιδράει σκληρά και θεωρεί όλο τον κόσμο εχθρό της», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της κοπέλας.

Δεν έμεινε όμως σε αυτό αφού αποκάλυψε πως η μητέρα του Μάνου είχε προσφέρει χρήματα για έκτρωση και στη Ρούλα. Η Ρούλα ωστόσο κράτησε το παιδί και κάπως έτσι κατέληξαν σε γάμο και στην απόκτηση άλλων δύο παιδιών.