Κατερίνα Καινούργιου για Αναγνωστόπουλο: «Αυτό το τέρας...» - Το τηλέφωνο που δέχθηκε από τις φυλακές η Κατερίνα Καινούργιου

«Τον γνωρίζουμε χρόνια όλοι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Αναγνωστόπουλο: «Αυτό το τέρας...» - Το τηλέφωνο που δέχθηκε από τις φυλακές η Κατερίνα Καινούργιου

Την υπόθεση της Δολοφονίας της Καρολάιν σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 23/3 το πάνελ του Super Κατερίνα σχετικά με όλες τι νέες εξελίξεις. Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου, παραδόξως, δεν έγινε πάλι έξαλλη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αλλά με κάτι άλλο που συνέβη.

Απίθανο και όμως αληθινό είναι το γεγονός, στο οποίο στάθηκε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας on air, πως δέχθηκε τηλέφωνο από τις φυλακές σχετικά με κρατούμενο, που αναφέρθηκαν στο παρελθόν. Δε θέλησε να κατονομάσει τον δράστη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για τον Μπάμπη.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το τηλεφώνημα από τις φυλακές

«Αυτό το τέρας, τέρας το λέω, μπορεί να με παρακολουθεί και από τις φυλακές. Τις προάλλες δέχτηκα και τηλέφωνο από την φυλακή, μην πω τώρα από ποιον, όχι από τον Μπάμπη, από άλλον κρατούμενο για κάτι που ειπώθηκε στη εκπομπή. Με παίρνει και μου λέει “έλα, είμαι ο τάδε”, είναι που δεν βλέπουν τηλεόραση….

Του λέω “καλά, εσύ δεν είσαι φυλακή;”, δεν είναι για έγκλημα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει τα φώτα, τον γνωρίζουμε χρόνια όλοι, ήταν γνωστή κυρίως η σύζυγός του. Και μου είπε “αυτό που είπατε δεν είναι ακριβώς έτσι”, λέω τι να πω τώρα;» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η νέα on air κόντρα της Καινούργιου με τον Κούγια - «Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα»

Το πρωί της Δευτέρας 21/3 ο Αλέξης Κούγιας βγήκε ζωντανά να μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη όπου απασχολεί ιδιαίτερα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα παρακολουθήσαμε να γίνεται ο κακός "χαμός" on air αφού ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη που είχε δώσει πριν μέρες στην ίδια εκπομπή αλλά δεν έπαιξε ολόκληρη.

Α.Κ: «Και εσείς κάνατε μια απρέπεια σε βάρος μου. Ήρθατε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού και κάνατε κοπτοραπτική σε αυτά που είπα».

Κ.Κ: «Μιλήσατε 17 λεπτά και είπατε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, δεν κάναμε κοπτοραπτική όμως. Κόψαμε το κομμάτι για τον συγκεκριμένο μάρτυρα και τα υπόλοιπα θα προβληθούν τις επόμενες ημέρες»

Α.Κ: «Κυρία Καινούργιου, είναι στοιχειώδες στην αγωγή του κάθε ανθρώπου πως όταν προσκαλείς κάποιον – και εσείς με προσκαλείτε – να τον σέβεστε. Βγαίνω στην τηλεόραση όταν διαστρεβλώνονται κάποια πράγματα και βγαίνουν άλλα προς τα έξω»Κ.Κ: «Τι διαστρεβλώσαμε;»

Α.Κ: «Κόψατε 15 λεπτά συνέντευξη»

Κ.Κ: «Δεν τα διαστρεβλώσαμε όμως»

Α.Κ: «Κοπτοραπτική κάνατε αλλά θα τα δούμε αυτά τα πράγματα αλλού… Όταν δω τι έχει πει ο καθένας για μένα και τι έχει κάνει εις βάρος μου και εις βάρος των ανθρώπων που έχω την τιμή να υπερασπίζομαι, τότε όλοι θα λογοδοτήσουν… Ο κόσμος μέσα από μια συνέντευξη περιμένει να ενημερωθεί. Και είναι πολύ σημαντικό που επέλεξα να μιλήσω σε εσάς…Αλλοιώσατε το περιεχόμενο της συνεντεύξεώς μου…

Έχω το αντίγραφο της εκπομπής. Ενώ μίλησα για την υπόθεση της Τοπαλούδη και περίμενα να δω αυτό, τελικά δεν το παίξατε. Η κυρία με παραπλάνησε ότι θα έρθει να μιλήσουμε για την Τοπαλούδη. Συμφωνήσαμε δε, ότι θα γίνει αυτούσια η παρουσίαση της συνεντεύξεώς μου».

Κ.Κ: «Σας τέθηκαν ερωτήσεις και απαντήσατε. Σε καμία περίπτωση δεν διαστρεβλώσαμε τα λόγια σας. Παίξαμε απλά ένα απόσπασμα»

Α,Κ: «Ποιο απόσπασμα; Από μια συνέντευξη 20 λεπτών παίξατε τρία λεπτά»

Κ.Κ: «Άρα ο χρόνος σας ενόχλησε. Να το παίξουμε αύριο ολόκληρο»

A.K: «Με καλέσατε να μιλήσουμε γι’ αυτό;»

Κ.Κ: «Εσείς το πήγατε εκεί. Εγώ το είχα αφήσει πίσω»