«Πήγαμε σε ειδικό τον γιο μου, γιατί νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα...» - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για το Survivor

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του τραγουδιστή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
«Πήγαμε σε ειδικό τον γιο μου, γιατί νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα...» - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για το Survivor

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Τετάρτης 23/3, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πρόσφατα εθεάθη μαζί με δύο άλλους πρώην παίκτες του Survivor σε βραδινή τους έξοδο, και μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην σχέση του με την γυναίκα του, στο πως αυτή επηρεάστηκε όταν εκείνος μπήκε στο Survivor, αλλά και την γενικότερη εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

«Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με περίμενε και η αγκαλιά που μου έδωσε ήταν… πώς να στο πω; Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά. Το παιδί νόμιζε ότι τον άφησα, νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα. Πήγαμε σε ειδικό. Είναι μικρός, τώρα γίνεται 6 ετών. Όταν έφυγα του εξήγησα ότι πάω σε μια παραλία εδώ δίπλα, απλά δεν θα μπορώ να έρχομαι», είπε χαρακηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον Κόρο

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 14/3 και μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι του Άγιου Δομίνικου, Survivor και για την σχέση του με τους συμπαίκτες του και από τις δύο ομάδες.

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως γενικότερα έχει καλές επαφές με όλους, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα, ωστόσο υπάρχει ένας παίκτης μόνο με τον οποίο δεν θέλει επαφές και αυτός είναι ο Κόρο, όπως όλοι τον έλεγαν. Ο Κόρο, μάλιστα, παρακολουθεί εντατικά το νέο Survivor και σχολιάζει συχνά του παίκτες, έχοντας πετάξει καρφιά γα την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη. Η σχέση τους, λοιπόν, είχε έρθει σε ρήξη στο παιχνίδι όταν ο Κόρο άφησε τον Τριαντάφυλλο χωρίς φαγητό για να "πληρώσει" για την συμπεριφορά του.

Γενικότερα, πιστεύει πως ο κόσμος τα γνώριζε όλα αυτά και πως ακριβώς γι΄αυτόν τον λόγο από φαβορί τον έδιωξαν απ΄το παιχνίδι.

«Με όλα τα παιδιά έχω μιλήσει και μιλώ γενικά. Με αυτόν που δεν έχω μιλήσει και να είναι καλά και δεν θέλω να έχω και πολλά είναι ο Κόρο. Όταν βγήκα, διάβαζα ότι ήταν και φαβορί κιόλας για να το πάρει, πρώτος μέσα στην πεντάδα. Μετά το σκηνικό που έγινε με εμένα και το φαγητό, από πρώτος έγινε αυτοκαταστροφικός και πήγε τελευταίος», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Βλέπεις λοιπόν; Έτσι είναι αυτά. Είδες ο κόσμος; Τα βλέπει όλα κι είναι καταγεγραμμένα και πετσοκόβει και πυροβολεί».