Ελισάβετ Μουτάφη: Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά την κηδεία του πατέρα της

Το συγκινητικό κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ελισάβετ Μουτάφη: Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού μετά την κηδεία του πατέρα της

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για την Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία έχασε τον πατέρα της, απρόσμενα, στις 20/3. Η αγαπημένη ηθοποιός το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, και να αφιερώσει στον πατέρα της ένα τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκη και της Νάνας Μούσχουρη.

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη

«Μα ένα βράδυ ο κυρ Αντώνης στρώνει να κοιμηθεί
κι όταν ξυπνάμε τον καρτεράμε στην πόρτα να φανεί.
Μα ο κυρ Αντώνης δε θα βγει ποτέ του στην αυλή
αφού για πάντα μες τ’ όνειρό του θέλησε πια να ζει», λένε οι στίχοι του τραγουδιού που μοιράστηκε η Ελισάβετ Μουτάφη με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη που δείχνετε στον πατέρα μου, και σε εμάς», έγραψε επιπλέον.

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη.

Συντετριμμένη η ηθοποιός στην κηδεία του πατέρα της

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Ελισάβετ Μουτάφη καθώς το πρωί της Τρίτης 22/3 η ηθοποιός οδηγήθηκε συνοδεία αγαπημένων της προσώπων στην κηδεία του πατέρα της. Σε πολύ βαρύ κλίμα είπε το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο, που όπως φάνηκε είχε πολύ μεγάλη αδυναμία.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Α' νεκροταφείο, στο οποίο και τελέστηκε η κηδεία δείχνουν την Μουτάφη φανερά συντετριμμένη, με το βλέμμα της στραμμένο προς το πάτωμα. Με μαύρα ρούχα και φυσικά μια μαύρη μάσκα, αφού αναγκαστικά θα πρέπει να τηρούνται και τα υγειονομικά μέτρα, περιφερόταν έξω από τον εκκλησιαστικό χώρο.

Ο πατέρας της ηθοποιού ήταν αναμφίβολα αγαπητός και σε άλλα άτομα πέραν της οικογενείας, αφού είδαμε πως παρέστη αρκετός κόσμος για τον αποχαιρετισμό. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως δεν υπήρξαν αρκετά στεφάνια στη μνήμη του εκλιπόντα, καθώς η ίδια η Ελισάβετ έκανε ανάρτηση στο Instagram, με την οποία ζητούσε να κατατεθούν χρήματα σε ίδρυμα για καλό σκοπό.

Συντετριμμένη η Ελισάβετ Μουτάφη