Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε το απωθημένο της!

Θα της συμβεί ποτέ άραγε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε το απωθημένο της!

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής Κυψέλη το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 και έκανε μεταξύ άλλων δηλώσεις για τα απωθημένα της από τη ζωή. Η εντυπωσιακή ηθοποιός παραδέχτηκε πως αυτά, που δεν έχει ζήσει ακόμα και θα ήθελε, αφορούν μόνο τα επαγγελματικά της.

Το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε ένα παιδί δεν αποτελεί απωθημένο για εκείνη αλλά επιλογή καθώς τώρα πια με τον ερχομό της ανιψιάς της έχει καλύψει κάθε τέτοιο σχετικό κενό. Μια συγκεκριμένη ταινία στο σινεμά ωστόσο είναι το μόνο πράγμα, που θα περιμένει να της προταθεί στο μέλλον.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα για τα απωθημένα της

«Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα ποτέ παιδί»!

Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε μία εξομολόγηση "βόμβα" σχετικά με την προσωπική της ζωή! «Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανα ποτέ παιδί»! Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην κάνει ποτέ παιδιά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν δική της επιλογή να μη γίνει μητέρα και δεν το μετάνιωσε, αφού ποτέ της δεν βρήκε τον άντρα της ζωής της.

«Όχι δεν με καθόρισε το αν ήμουν ένα όμορφο κορίτσι. Στο σχολείο με καθόρισε η διάθεσή μου να είμαι μια άριστη μαθήτρια. Δεν το είχαμε στις παρέες μας αυτό. Όλοι ωραίοι ήμασταν… Αυτό το κατάλαβα με την τηλεόραση. Με την πιο συμπαθητική εμφάνιση παίρνεις πιο γρήγορα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ναι είμαι αγαθή αλλά ως ένα σημείο. Είμαι αγαθών προθέσεων κι αυτό μπορεί να με κάνει και λίγο αφελή. Αλλά δεν μου διαφεύγει καμία λεπτομέρεια. Παρατηρώ πολλά.

Πράγματι είπα ότι αν ήθελα ένα παιδί θα είχε βρεθεί ένα κορόιδο και θα το είχα κάνει, πιο πολύ γιατί ήθελα να βρω μια πιο χαριτωμένη διατύπωση… Το να μην έχω κάνει παιδί, αφού δεν έχω πρόβλημα υγείας, σημαίνει ότι δεν το ήθελα. Γιατί αν το ήθελα, δεν θα είχα βρει έναν άνθρωπο να το κάνω; Για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος, για μένα δεν θα υπήρχε πια; Όλες οι γυναίκες που θέλουν έναν πατέρα για το παιδί τους, βρίσκουν, εγώ δεν θα έβρισκα; Δεν μπορεί… Μάλλον δεν θα το ήθελα. Μπορεί να μην ήμουν και τυχερή, μπορεί να μην βρέθηκα ποτέ στην συνθήκη που να μου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη…»
Πηγή: iefimerida.gr