Η σπάνια αποκάλυψη της Νίκης Κάρτσωνα: «Είχα πολλές ανασφάλειες παρόλο που...»

«Η ερώτηση “γιατί δεν κάνεις παιδί” είναι η πιο άκυρη που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η σπάνια αποκάλυψη της Νίκης Κάρτσωνα: «Είχα πολλές ανασφάλειες παρόλο που...»

Το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Ελένη» η συνέντευξη της Νίκης Καρτσωνά. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια ενώ από την άλλη μίλησε και για τις ανασφάλειές της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Τη ζωή μου την άφησα να με πάει. Έχω αφεθεί στη ροή και μέσα από τα χρόνια προσπαθώ να καταπολεμώ τους φόβους μου. Η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν δώρο. Ήταν η δουλειά μου. Έβγαζα χρήματα, γιατί ο Θεός με έκανε να είμαι έτσι όπως είμαι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αν κάποιοι πίστευαν ότι τα μοντέλα είναι γλάστρες, είναι πολύ μικρό μπροστά σε αυτό που ζουσες τότε. Χαίρομαι πάρα πολύ που αφιερώθηκα στον γιο μου τα πρώτα χρόνια της ζωής του, γιατί το παιδί γίνεται πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος. Ήμουν ένας άνθρωπος με πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά.

Ήμουν ένα παιδί που ένιωθα ότι πρέπει να αποδείξω ότι είμαι καλή», σχολίασε στην συνέντευξή της στην «Ελένη» σχετικά με τις ανασφάλειές της. Τη φράση “οι γονείς φταίνε” μπορεί κάνεις να το πει μέχρι τα 25. Μετά οφείλει να δει που “νοσεί” και να το θεραπεύσει. Η ερώτηση “γιατί δεν κάνεις παιδί” είναι η πιο άκυρη που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα.

Ο γιος μου είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος της ζωής μου. Είναι αυτός που με κάνει να θέλω να γινώ καλύτερος άνθρωπος. Όταν φεύγει ένας από τους δυο γονείς νιώθεις ότι φεύγει μια ρίζα σου και μεγαλώνεις, γιατί για κάποιον δεν θα είσαι παιδί»

Οι δηλώσεις της Νίκης Καρτσωνά

Έδωσε τέλος στις φήμες για την νευρική ανορεξία - Τι απάντησε η ίδια;

Η Νίκη Κάρτσωνα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» όπου απάντησε στις φήμες που κατά καιρούς υποστήριξαν ότι έχει νευρική ανορεξία.

Από την άλλη κατά καιρούς έχει απασχολήσει και η Αντζελίνα Χαλντέντα καθώς η ίδια είχε αποκαλύψει πως περνάει δύσκολα μιας και αρκετοί της αναφέρουν πως τα κιλά που έχει χάσει είναι ανησυχητικά.

Οι δηλώσεις της Νίκης Κάρτσωνα

Φημολογείται πως στο παρελθόν είχες πάθει νευρική ανορεξία. Ισχύει;

Όχι, σε καμία περίπτωση! Έχει γραφτεί πολλές φορές αυτό και το έχω διαψεύσει όσες φορές έχει λεχθεί. Αγαπώ πολύ το φαγητό, αλλά μού αρέσει η υγιεινή διατροφή.

Μού αρέσει πολύ να μαγειρεύω, γιατί είναι ένα είδος φροντίδας για τους ανθρώπους που αγαπάω και δεν εννοώ μόνο τον άντρα μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου, αλλά και τους φίλους μου.

Σίγουρα, όμως, υπήρχαν περίοδοι της ζωής μου που από την πολλή κούραση- ειδικά όταν έμενα μόνη μου- και δούλευα πολύ τότε με το μόντελινγκ και την τηλεόραση, δεν ασχολούμουν πολύ με τη διατροφή μου. Ίσως, υπήρχαν φορές που να φαινόμουν πιο αδύνατη και κουρασμένη.

Ειδικά οι άνθρωποι που είναι αδύνατοι, γράφει στο πρόσωπο η κούραση, πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου και να τον φροντίζεις. Ευτυχώς και Δόξα τω Θεώ δεν έχω περάσει από νευρική ανορεξία. Η νευρική ανορεξία δεν είναι μια επιλογή, αλλά μια αρρώστια που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος.