Τζεφ Μοντάνα: «Ο Αλέξης Κούγιας είχε ορκιστεί στον πατέρα του ότι δε θα αναλάβει παιδόφιλο...»

Και η κόντρα συνεχίζεται...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τζεφ Μοντάνα: «Ο Αλέξης Κούγιας είχε ορκιστεί στον πατέρα του ότι δε θα αναλάβει παιδόφιλο...»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε για ακόμα μια φορά η Τζεφ Μοντάνα, το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3, η οποία για άλλη μια φορά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της απέναντι στον Αλέξη Κούγια που είναι συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, και με τον οποίο έχει ξεσπάσει κόντρα.

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο, έστειλε ένα εξώδικο στον γνωστό ποινικολόγο, καθώς έδωσε στην δημοσιότητρα τα προσωπικά της στοιχεία κάτι το οποίο απαγορεύεται από τον νόμο.

Οι δηλώσεις της Τζεφ Μοντάνα

«Ο Αλέξης Κούγιας είχε ορκιστεί στο όνομα του πατέρα του ότι δε θα αναλάβει παιδόφιλο, αυτή τη στιγμή επέλεξε – γιατί ήταν επιλογή του – να εκπροσωπήσει έναν παιδόφιλο. Κάνει ό,τι μπορεί για να υπερασπιστεί αυτή του την επιλογή. Το εξώδικο το έστειλα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια μου.

Αυτή τη στιγμή μετά από τις δημοσιεύσεις που έκανε με προσωπικά μου στοιχεία στην τηλεόραση πρέπει να με προστατεύσω και να υπερασπιστώ και τη σωματική μου ακεραιότητα. Βέβαια υπάρχει και σκοπιμότητα. Όλο αυτό το bullying με τις γερές δόσεις ματσίλας και τοξικής αρρενωπότητας γίνεται με αυτόν τον στόχο, την τρομοκρατία», είπε χαρακτηριστικά η Τζεφ Μοντάνα.

Η αποκάλυψη της Τζεφ Μοντάνα για Κούγια - Λιγνάδη

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί του Σαββάτου 19/3 η Τζεφ Μοντάνα, η οποία μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια, ενώ ανέφερε πως ο Δημήτρης Λιγνάδης τον αποπλάνησε στα 15 του.

«Όχι, δεν φιλοξενώ τον Αλί, δεν μένει σπίτι μου. Να θυμίσουμε ποιος είναι ο θύτης και ποιο είναι το θύμα. Τον Κούγια τον έχουμε ακούσει πολύ παραπάνω από τα θύματα, γιατί; Γιατί τα θύματα δεν έχουν την ψυχική δύναμη που έχω εγώ. Κανένα θέμα δεν έχει με εμένα, δεν με έχει αγγίξει καθόλου, ούτε μήνυση μου έχει κάνει, ούτε εξώδικο μου έχει στείλει.

Εγώ βεβαίως του έστειλα εξώδικο, όπως θα έπρεπε. Άμα σε πω (…), δήθεν με είδε με ένα φτερό. Δεν με έχει δει, δεν φοράω φτερά. Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον πελάτη του. Υπάρχει όμως ένας έντιμος τρόπος και ένας αξιοπρεπής τρόπος να το κάνεις. Εγώ τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;

Μόνο γκρίζες και σκοτεινές είναι οι στιγμές που έζησα με τον Λιγνάδη. Στα 15 δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση, με αποπλάνησε. Είδα να αποπλανεί κι άλλα παιδιά της ηλικίας μου», κατέληξε η Τζεφ Μοντάνα.