Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη συγκινεί στον αέρα του Open: «Από μικρό παιδί...»

Όσα είπε για τον πατέρα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη συγκινεί στον αέρα του Open: «Από μικρό παιδί...»

Η Μάριον Μιχελιδάκη έκανε πρεμιέρα για το «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» στο Open έχοντας στο πλάι της πολύ σημαντικούς συνεργάτες. Ένας εξ αυτών είναι και ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, ο Φοίβος. Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο με εμπειρία, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη του τηλεοπτική θέση.

Έτσι λοιπόν ο Φοίβος μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της Τετάρτης 23/3 θέλοντας να εκφράσει τον θαυμασμό στο πρόσωπο του πατέρα του αλλά και να τον ευχαριστήσει για τις συμβουλές του όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως τώρα πια, που καλούνται να κάνουν το ίδιο επάγγελμα.

Οι δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη για τον πατέρα του

«Κι εγώ κάνω την πρεμιέρα μου, δηλαδή για πρώτη φορά κι εγώ βγαίνω στην τηλεόραση. Ο πατέρας μου, ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι ο πιο αυστηρός κριτής, μου λέει τι πρέπει να βελτιώσω, να διορθώσω κλπ. Αλλά το σωστό αυτό είναι.

Είμαι πάρα πολύ περήφανος που είναι πατέρας μου και που μου μαθαίνει συνεχώς πράγματα από μικρό παιδί μέχρι σήμερα. Και αν και έχω λίγο ένα άγχος, είναι κυρίως περηφάνια. Και νομίζω ότι και από τη δική του πλευρά το ίδιο ισχύει», είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Η Μάριον Μιχελιδάκη του είπε από την πλευρά της: «Σε ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι. Είναι διπλό το βάρος, η αγωνία και όλο αυτό που έχεις να διαχειριστείς».

Λίγα λόγια για τον Φοίβο Παπαδάκη

Η πιο νεαρή προσθήκη στη εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», είναι ο Φοίβος Παπαδάκης. Αν αυτό το επίθετο σας φαίνεται γνωστό είναι διότι ο δημοσιογράφος είναι γιος του Γιώργου Παπαδάκη που μας καλημερίζει κάθε μέρα για περισσότερα από 25 χρόνια.

Ο Φοίβος Παπαδάκης είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος με πλούσιο βιογραφικό και είναι πολύ περήφανος για τον πατέρα του που εκτός από δάσκαλός του, βρίσεται δίπλα του σε όλα του τα βήματα.

Ο Φοίβος γεννήθηκε το 1992 και έχει δύο αδέρφια τον Ιάσονα και τον Κωνσταντίνο. Σχολείο πήγαινε στη γερμανική σχολή Αθηνών, από όπου αποφοίτησε και στη συνέχεια σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το 2010 και όντας πρωτοετής αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας. Κάπως έτσι βρέθηκε συντάκτης στο newsbeast.gr, στη συνέχεια εργάστηκε στο vice.gr, καθώς και στο newpost.gr. Έπειτα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο King’s college του Λονδίνου και στη συνέχεια του έγινε πρόταση στο ίδιο πανεπιστήμιο να κάνει διδακτορικό. Τελικά δέχτηκε την πρόταση του πανεπιστημίου και για δυο χρόνια δούλεψε ως ερευνητής στο επιστημονικό πεδίο των «Digital humanities».

Τελικά, ο Φοίβος Παπαδάκης αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και ευελπιστεί πως κάποια στιγμή θα ολοκληρώσει τις διδακτορικές του σπουδές.

Το 2021 ξεκίνησε το δικό του site, το debater.gr, το οποίο είναι ειδησεογραφικό, με πρωτογενή ρεπορτάζ και στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και να κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις ειδησεογραφικών site στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2021 έκανε και τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δίπλα στον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη, ως σχολιαστής της επικαιρότητας.

Σε όλα αυτά δίπλα του είναι η σύντροφος του, Αλίκη Μαρία. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του καθώς κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις και αναρτούν συχνά φωτογραφίες τους στα social media