«Τη ρωτούσα συνέχεια αν είναι σωστό που...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη on air

Όλα όσα ανέφερε για την μητέρα της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 «Τη ρωτούσα συνέχεια αν είναι σωστό που...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη on air

το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή «Ελένη» θέλησε να ξεκινήσει κάπως διαφορετικά την εκπομπής της μιας και αναφέρθηκε για το πως μεγάλωσε η ίδια μαζί με τον αδερφός της. Πιο συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που προβλήθηκε πριν από λίγο με την Νίκη Κάρτσωνα η οποία τόνισε πόσο χαίρεται που αφιερώθηκε στο μεγάλωμα του γιου της τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει χαρακτηριστικά πως: «Όταν το έχεις κάνει αυτό, για τρία ή πέντε χρόνια, σίγουρα μέσα σου πιστεύεις ότι έχεις κάνει το σωστό. Εγώ θα σου φέρω ως παράδειγμα τη μαμά μου που έχει μεγαλώσει εμένα και τον αδερφό μου με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Δηλαδή, στο ένα ήταν στο σπίτι και δούλευε και στο άλλο δούλευε, αλλά ήταν εκτός σπιτιού. Εγώ που είχα ζήσει με τη μαμά μου και ήμασταν συνέχεια αγκαλιά, όλα τα κάναμε μαζί, όταν ήμουν μικρότερη και γεννήθηκε ο αδερφός μου της έλεγα: “είναι σωστό που φεύγεις και πας στη δουλειά και μένει το μωρό με τον παππού και τη γιαγιά; Ή ήταν καλύτερο αυτό που σε είχα εδώ μέσα και ήμασταν αυτοκόλλητες”.

Δεν ήξερα ούτε εγώ τι είναι καλύτερο. Της έλεγα ότι εγώ την ευχαριστήθηκα. Πολύ. Αν σκέφτομαι σήμερα τη μαμά μου, εγώ ακολούθησα το δεύτερο πλάνο. Τα παιδιά πάντα θέλουν το κάτι παραπάνω» ανέφερε η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της. Εγώ δεν ξέρω πάντως αν απαγκιστρώθηκα από τη μαμά μου. Αυτό με έκανε να είμαι αυτοκόλλητη μαζί της»

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη on air

«Από αύριο...» - Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε την Τετάρτη 23/3 στον αέρα με την προγραμματισμένη της εκπομπή ελένη και λίγο πριν προχωρήσει στην συνταγή γλυκού έκανε έκτακτες ανακοινώσεις για τις επόμενες ημέρες. Είχαμε καταλάβει από την αρχή της εβδομάδας πως η παρουσιάστρια περιμένει πως και πως το τριήμερο τη 25ης Μαρτίου.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να λείψει και την παραμονή της Παρασκευής, Πέμπτη για να απολαύσει ένα τετραήμερο. Παραπάνω πληροφορίες για την εξόρμηση της Ελένης δεν ξέρουμε, σίγουρα όμως θα φροντίσει να μας ενημερώσει μέσα από το Instagram, για την περιοχή που θα επιλέξει. Για όσους δεν έχουν σκεφτεί, που θα μπορούσαν να ξεφύγουν εν όψει τις εθνικής επετείου, έχουμε τις ιδανικές προτάσεις.

H ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για την απουσία της την Πέμπτη 24/3

«Θα σας γλυκάνω σήμερα, γιατί αύριο είναι Πέμπτη και θα γλυκαθούμε εμείς (γέλια)… Παραμονή τριημέρου… Παρασκευή δεν θα είμαστε παρέα… Ααα, εμείς τις γιορτές μας τις γιορτάζουμε εμείς…» τόνισε στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη.