Απίστευτο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής ''Ελένη'' - «Εγώ το έκανα αυτό;»

Τα έχασε η Μενεγάκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Απίστευτο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής ''Ελένη'' - «Εγώ το έκανα αυτό;»

Ένα ακόμα σουρεαλιστικό σκηνικό συνέβη στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη 23/3. Καθώς η παρουσιάστρια ετοιμαζόταν να προλογίσει την μαγειρική ενότητα με τον Γιώργο Τσούλη, άλλα είχε σκοπό να ανακοινώσει και τελικά άλλα ακούστηκαν.

Ένας ξαφνικός και απότομος ήχος ακούστηκε, ο οποίος έκανε εκείνη και τους συνεργάτες της αρχικά να φοβηθούν, στη συνέχεια να απορήσουν και εν τέλει να γελοιοποιήσουν το τυχαίο γεγονός. Κάτι έπεσε στο πλατό και ο σεφ χαριτολογώντας είπε στην Μενεγάκη το κλασσικό, περπατάς και τρίζουν τα πατώματα.

Tα σχόλια των συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη

«Εγώ το έκανα αυτό; Με τον αέρα που πέρασε από δίπλα μου; Ποια είμαι, ο Superman σε γυναίκα;»!
Και ο Γιώργος Τσούλης που μαγείρευε σήμερα, της είπε: «Περπατάς και τρίζουν τα πατώματα!». Με τη Μενεγάκη να απαντά: «Τρίζουν, δε λες τίποτα»!

Τόσα χρήματα ζητούσαν οι paparazzi για μια φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιό

Εξωπραγματικά ήταν κάποτε τα χρήματα που ζητούσαν οι paparazzi από τα περιοδικά με σκοπό να έχουν στα τεύχη τους φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό στην παραλία (δείτε αρετουσάριστες). Η παρουσιάστρια ειδικά πριν μερικά χρόνια ήταν το πρόσωπο που πωλούσε περισσότερο από όλα.

Το 2018 λοιπόν, ο Άρης Καβατζίκης όταν ήταν μέλος του Πρωινού, είχε αποκαλύψει τα χρήματα που ζητούσαν, την εποχή που το χρήμα στα περιοδικά κινούταν πολύ ελεύθερα.

Ο ίδιος, εξήγησε ότι πριν 10 περίπου ζητούσαν πάνω από 1500 ευρώ για την κάθε φωτογραφία της Ελένης με bikini

«Αυτό που έχω προλάβει και εγώ....παιδιά τα πρώτα μαγιό της Ελένης μιλάμε για πολλά λεφτά, μιλάμε για μισθούς ολόκληρους- για να αγοράσεις τις φωτογραφίες- Μιλάμε για ποσά που ξεπερνούσαν τα 1500 ευρώ. Ναι πάντα το πρώτο μαγιό της σεζόν! Επειδή κάποτε ζούμε την περίοδο της ευμάρειας και το χρήμα στα περιοδικά κινούταν πολύ ελεύθερα και τα χρήματα πήγαινα και ερχόντουσαν . Σας το λέω ειλικρινά ότι ήταν μισθοί ολόκληροι...μπορείς να ήταν 3 μισθοί για το μαγιό της Ελένης. Τώρα μην παρεξηγηθείς- φαντάζομαι για τοι δικό σου το μαγιό όλοιθ σε παίρνουν και σε ενοχλούνε!»