X-Factor: Συγκίνησε τους πάντες ο αυτοδίδακτος Γιάννης Ονησιφόρου για το bullying που έχει βιώσει

Όλα όσα ανέφερε στο Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
X-Factor: Συγκίνησε τους πάντες ο  αυτοδίδακτος Γιάννης Ονησιφόρου για το bullying που έχει βιώσει

Το πρωί της Τετάρτης 23/3 μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Ονησιφόρου ο οποίος είναι 21 χρόνων. Πιο συγκεκριμένα τον είδαμε να καθηλώνει με την ερμηνεία του καθώς η κριτική επιτροπή έμεινε άφωνη. (Δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στη πρεμιέρα)

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην Κύπρο είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Από εκεί ξεκίνησε το bullying. Ήξεραν ότι με ενοχλεί να ακούω τον εαυτό μου. Ηχογραφούσα τραγούδια, τα άκουγα και απλά τα άφηνα εκεί. Δεν έχω μάθει τίποτα από κανέναν. Είχα μόνο υποστήριξη από τον αδερφό μου και από τα φιλαράκια»

. Όσο για την εμφάνισή του στο show ανέφερε: «Μόλις βγήκα στην σκηνή τρέμανε τα πόδια μου αλλά όταν τελείωσα ανακουφίστηκα γιατί όντως ζω το όνειρό μου και δεν ακούω κανέναν. Εγώ έχω καταλάβει τι μπορώ να κάνω. Πήγα με το σκεπτικό ότι όλα θα πάνε καλά».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ορφανού για το X-Factor

Ένα από τα φαβορί του X-Factor αποκαλύπτει τους αγαπημένους του κριτές: «Έχω δυο αγαπημένους...»

Το εντυπωσιακό μουσικό show του μεγάλου καναλιού X-Factor είναι γεγονός και ήδη από το πρώτο επεισόδιο της πρεμιέρας είδαμε λαμπρά αστέρια να βγαίνουνε μπροστά. Ένα από αυτά είναι και ο Σωκράτης Χάρης, ο οποίος όχι μόνο απέσπασε 4 ναι, αλλά κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές.

Ο νεαρός έδωσε την πρώτη του συνέντευξη την Τρίτη 22/3 στο Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε στις εντυπώσεις και τα σχόλια, που δέχτηκε μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Αναμφίβολα το κοινό έχει αρχίσει να τον γνωρίζει, καθώς δήλωσε πως δέχεται πολλά μηνύματα. Πρόκειται για ένα πολύ ταπεινό και σεμνό παιδί, κάτι που διαφαίνεται από την οικογενειακή του ιστορία.

«Προσπάθησα, έδωσα το καλύτερο που μπορούσα και πέτυχα τον στόχο μου», είπε για τα τέσσερα «ναι» και το «εισιτήριο» που πήρε για την επόμενη φάση. «Πριν βγω είχα άγχος αλλά μετά ηρέμησα. Είμαι κάποιες φορές απαισιόδοξος αλλά γενικότερα πιστεύω στον εαυτό μου», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Ήξεραν ότι θα πάω στο Χ-Factor και είχα κάνει και μια κουβέντα με τον πατέρα μου. Μου είπε «γιατί όχι;». Ο μπαμπάς μου είναι ψάλτης. Εγώ έχω κάνει βυζαντινή μουσική και είμαι και εγώ ψάλτης», σημείωσε.

«Έχω δυο αγαπημένους κριτές, την Μαρίζα Ρίζου και τον Χρήστο Μάστορα».