«Σούσουρο» στο διαδίκτυο - Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη με τη Φαίη Σκορδά που έγινε viral

Καταιγισμός από σχόλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σούσουρο» στο διαδίκτυο - Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη με τη Φαίη Σκορδά που έγινε viral

Την περασμένη Δευτέρα (21/3), η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό, όπου μίλησε τόσο για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργος Πατούλη (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της), όσο και για το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της, τον Βλάσση Χολέβα (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η Μαρίνα Πατούλη ήταν ευθύς και απόλυτα ειλικρινής στη συνέντευξή της και έτσι δε δίστασε να απαντήσει σε όποια ερώτηση κι αν της έκαναν οι δύο παρουσιαστές.

Λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από τη συνάντησή της με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ ευχαρίστησε την εκπομπή για τη φιλοξενία.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη με τη Φαίη Σκορδά

«Ευχαριστώ την εκπομπή @toprwino_ant1 και τους οικοδεσπότες της @fayskorda και @gliagas για την όμορφη συζήτηση», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Πώς ξεκίνησε και πως κατέληξε σήμερα - Η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη, γεννήθηκε το 1968 στην Νέα Σμύρνη, και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην Πεύκη. Σπούδασε Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με ειδίκευση στην Κλασική Φιλολογία, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό "άριστα" το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πατούλη πλαστικές

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως Φιλόλογος, σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στην Αθήνα και το Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια "Saint Joseph" στην Πεύκη και κατόπιν σε Δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017.

Πατούλη πλαστικές νεα σχέση

Από το 2000 έως το 2003, διατέλεσε μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεύκης. Επίσης, διατέλεσε και επιστημονικός συνεργάτης της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικών και Τεχνολογικών Επιστημών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Από το 2007, είναι μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου».

Από το 2017, είναι Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Ήταν παντρεμένη με τον γιατρό, πρώην Δήμαρχο Αμαρουσίου και εν ενεργεία Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη από το 1986. Έχουν έναν γιο, τον Αλέξανδρο. Τον Μάρτιο του 2021, η Μαρίνα Σταυράκη ανακοίνωσε ότι δεν μένουν πλέον μαζί με τον Γιώργο Πατούλη και έχουν ξεκινήσει από κοινού τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Μαρίνα Πατούλη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1986 στην Πάρο, όταν ο 25χρονος Γιώργος Πατούλης είχε αποφοιτήσει από την Ιατρική Σχολή και η Μαρίνα Σταυράκη ήταν φοιτήτρια στο πρώτο έτος της Φιλολογίας. Εκείνος την πέρασε για γερμανίδα και της μίλησε γερμαντικά, εκείνη του απάντησε στα ελληνικά.

Πατούλη πλαστικές Γιώργος Πατούλης

Η πρώτη γνωριμία τους δεν είχε αίσιο τέλος, ωστόσο η μοίρα τα έφερε και συναντήθηκαν ξανά στο ίδιο νησί, την Πάρο:

"Η πρώτη επαφή δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Μετά στην πορεία τα έφερε η τύχη και ξανασυναντηθήκαμε στην Πάρο και ήταν κεραυνοβόλος. Ήταν πιο μπρουτάλ για τα γούστα μου. Είχε και μουστάκι τότε και τον έβαλα να το ξυρίσει. Ήταν tragic το μουστάκι", είχε πει η κ. Πατούλη μιλώντας για τη γνωριμία τους, στο Celebrity Travel.

Κάπως ξεκίνησε το ειδύλλιο του πολυσυζητημένου ζεύγους, ενώ έξι χρόνια αργότερα οι δυο τους παντρεύτηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών.