Tραγωδία Πάτρα: Χρονομετρήθηκε η απόσταση από τη ΜΕΘ μέχρι την παιδιατρική - Με ένα γρήγορο βάδισμα

Πόσο χρόνο χρειάστηκε η μητέρα τελικά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Tραγωδία Πάτρα: Χρονομετρήθηκε η απόσταση από τη ΜΕΘ μέχρι την παιδιατρική - Με ένα γρήγορο βάδισμα

Το T-Live το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να φέρει στο φως αποκαλύψεις, που θα διαλευκάνουν όσα κρύβονται πίσω από την υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά κορίτσια. Αφενός οι μαρτυρίες ψυχολόγου του Χαμόγελου του Παιδιού για την τρίτη κόρη αφετέρου στοιχεία για την ημέρα θανάτου της πρώτης κόρης, είναι ιδιαίτερα βοηθητικά.

Πιο αναλυτικά, χρονομετρήθηκε η απόσταση από το δωμάτιο που νοσηλευόταν η μεγάλη κόρη με σκοπό να φανερωθεί αν η μητέρα χρειάστηκε όσο χρόνο δηλώνει για να φτάσει στους γιατρούς και αν τελικά οι γιατροί προλάβαιναν το παιδί ζωντανό, βάσει χρόνου πάντα. Η τελική χρονομέτρηση κατέγραψε διάρκεια 35 δευτερολέπτων με ένα γρήγορο βάδισμα.

H χρονική απόσταση του δωματίου νοσηλείας της πρώτης κόρης στην Πάτρα από τους γιατρούς

Οι αινιγματικές απαντήσεις του Κατερινόπουλου για την υποτιθέμενη σύλληψη των γονιών

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα ο κλοιός να έχει σφίξει για τα καλά.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ σχετικά με την υποτιθεμένη σύλληψη των δύο γονέων όπου κυκλοφόρησε στο twitter και προκάλεσε αναστάτωση.

Από την άλλη, ο Θανάσης Κατερινόπουλος Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, ο οποίος είπε: «Είναι απαράδεκτο σε αυτή τη φάση να γίνονται τέτοιες δημοσιοποιήσεις. Μην ξεχνάτε ότι οι συλλήψεις δεν προαναγγέλονται».