Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει yoga με την κόρη της - Η μοναδική φωτογραφία που ''έριξε'' το Instagram

Το καλοκαίρι έρχεται και η μανούλα έβαλε μπρος..

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει yoga με την κόρη της - Η μοναδική φωτογραφία που ''έριξε'' το Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει να μας χαρίσει πολλές μαγικές στιγμές από τη νέα της ζωή με τα δίδυμα κορίτσια της. Και ενώ κάθε φορά νομίζουμε ό,τι έχουμε δει την πιο τρυφερή φωτογραφία στο Instagram προφίλ της μανούλας, κάθε φορά μας τρελαίνει περισσότερο.

Αν και η Μπόμπα με τον Τανιμανίδη μοιράζουν το χρόνο ανάμεσα στα μωράκια τους, καθώς βλέπουμε τον Σάκη με το που ξυπνάει να ασχολείται με την Φιλίππα και την Αριάνα. Το απόγευμα της Τετάρτης 23/3 η influencer είχε τη σειρά της και όπως μας έδειξε με ένα post, βρέθηκε να κάνει yoga στο σπίτι. Το καλοκαίρι πλησιάζει και έτσι έχει βάλει μπροστά να επαναφέρει το πολύ γυμνασμένο κορμί, που είχε.

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει yoga με τις κόρες της

«Σήμερα κάναμε το πρώτο μας μάθημα yoga..She’s a natura, έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Ο παιδότοπος των παιδιών της Χριστίνας Μπόμπα και του Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι λίγες μέρες πριν ζούσαν ευτυχισμένες στιγμές στο Παρίσι, μας έχουν συνηθίσει σε υπέροχες φωτογραφίες με τις μικρές τους κόρες και μας χαρίζουν στιγμές που δεν γίνεται να μην χαμογελάσει κανείς.

Ωστόσο, πέρα από τα γλυκά προσωπάκια των μικρών κοριτσιών, ειδικά οι νέες μανούλες εκεί έξω, παρατηρούν τα παιχνίδια, τα ρούχα, και τα αντικείμενα που χρησιμοποιεί το διάσημο ζευγάρι για τα παιδιά τους.

Έτσι, ύστερα από πρόσφατη ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη, κατά την οποία η γυναίκα του παίζει με τα παιδιά τους, παρατηρήσαμε το ονειρεμένο πάρκο που τους έχουν δημιουργήσει, το οποίο θυμίζει παιδότοπο και είναι η πιο κατάλληλη λύση για να παίζουν οι μικροί μας φίλοι με ασφάλεια.

Ο παιδότοπος αυτός, περιλαμβάνει έναν φράχτη, μία κούνια και χαλιά για να μπορούν τα μικρά κορίτσια να παίζουν με άνεση, ενώ τα χρώματα που έχουν επιλέξει είναι το ροζ και το λευκό και το χαλί έχει διάφορα σχέδια. Μέσα σε αυτό έχει μπει και η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα για να παίξει και να τους διαβάσει.

ΠΗΓΗ IN