Ρομαντική απόδραση για Μπόμπα - Τανιμανίδη στο Παρίσι - Τα βίντεο και οι φωτογραφίες υπερπαραγωγή

Βρίσκονται στην πόλη των ερωτευμένων!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρομαντική απόδραση για Μπόμπα - Τανιμανίδη στο Παρίσι - Τα βίντεο και οι φωτογραφίες υπερπαραγωγή

Η Χριστίνα Μπόμπα παρόλο που είναι νέα μητέρα προσπαθεί να βρει χρόνο επίσης και για τα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της. Έτσι λοιπόν. πριν από δυο ημέρες η ίδια γνωστοποίησε πως είναι στο Παρίσι μαζί με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε χρόνο να κάνει μια μικρή απόδραση στο εξωτερικό αφήνοντας για λίγο τις δίδυμες κορούλες τους στις γιαγιάδες τους (Δείτε επίσης εδώ την ανάρτηση με τις κόρες τους που ξετρέλανε το instagram). Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της για το πως περνάει μέχρι στιγμής.

Οι αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα από το Παρίσι

Ανάρτηση Χριστίνας Μπόμπα

«Δεν είμαστε άνθρωποι που...» - Η απάντηση στις κατηγορίες για την υπερπροβολή της ζωή της

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου πραγματοποίησε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην τηλεόραση μετά την γέννηση των διδύμων και την μετακόμιση στο καινούργιο τους σπίτι - δείτε το εδώ.

Η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη μεταξύ άλλων απάντησε σε όσους τους κατηγορούν ότι υπερπροβάλλουν την προσωπική τους ζωή μέσα από τα social media, ειδικά τώρα με τα παιδιά τους.

«Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό.

Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν… Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη», ανέφερε.

«Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί» κατέληξε.