Στέλλα Γεωργιάδου: «Είχα τσακωθεί με μια συνάδελφο, μεγάλο όνομα για τη μαρκίζα» - Το άγνωστο περιστατικό

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στέλλα Γεωργιάδου: «Είχα τσακωθεί με μια συνάδελφο, μεγάλο όνομα για τη μαρκίζα» - Το άγνωστο περιστατικό

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε συνέντευξη η Στέλλα Γεωργιάδου όπου προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 μετά από τις δηλώσεις του αδερφού του Ανδρέα Ματθαιακάκη. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για έναν τσακωμό που είχε με συνάδελφο της τραγουδίστρια για τη μαρκίζα.

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα τσακωθεί με μια συνάδελφο. Είχα ένα θεματάκι πάντα με την μαρκίζα. Δεν ξέρω, δεν έκανα ποτέ εγώ καλές συμφωνίες; Δεν ξέρω.

Έτυχε λοιπόν σε σχήμα να έχω κλείσει και να είμαστε στην ίδια καλλιτεχνική φάση και βγαίνει η αφίσα και εγώ είμαι πιο μικρή. Αλλά να σου πω κάτι, την αξία σου την δείχνεις πάνω στη σκηνή και την πίστα».

Οι δηλώσεις της Στέλλας Γεωργιάδου στην κάμερα της εκπομπής «Love it»

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Στέλλα Γεωργιάδου

Η Στέλλα Γεωργιάδου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου. Καταγόμενη από μουσική οικογένεια και από γονείς δασκάλους οδηγείται από πολύ μικρή στο να μάθει μουσική. Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο κιθάρα, πιάνο, αρμονία, σολφέζ και τραγούδι στο οποίο είχε ιδιαίτερη κλίση.

Πρωτοεμφανίστηκε σε κοινό όταν ήταν ακόμη μαθήτρια του δημοτικού, σαν σολίστ της χορωδίας του. Αργότερα στο Λύκειο έγινε μέλος τοπικού συγκροτήματος λαμβάνοντας μέρος σε πλήθος μουσικών εκδηλώσεων.

Στέλλα Γεωργιάδου βιογραφικό

Μέχρι τότε, ποτέ δεν σκέφτηκε ότι αυτές της οι δραστηριότητες θα έκαναν κάποτε το τραγούδι μοναδική της ασχολία. Προετοιμαζόταν λοιπόν να ακολουθήσει τη δουλειά των γονιών της - δασκάλα- μέχρι που εντελώς τυχαία της έγινε η πρόταση να 'ρθει στην Αθήνα, να τραγουδήσει επαγγελματικά. Ακολουθώντας το ένστικτο της και παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας της, δέχεται την πρόταση και δεν αντιστέκεται στην πρόκληση μιας δύσκολης πορείας.

Η ίδια είχε πει σχετικά: «Χρειάστηκε να παλέψω 6 χρόνια για να γίνω γνωστή. Έπρεπε να αποκτήσω την εμπειρία πρώτα και σιγά σιγά έγινε. Υπάρχουν άνθρωποι που με βοήθησαν πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και τους χρωστάω πολλά ευχαριστώ” είπε με ευγνωμοσύνη η Στέλλα Γεωργιάδου. Ποιος όμως ήταν εκείνος που την έπεισε να ασχοληθεί με το τραγούδι; “H μαμά μου ήταν μουσικός. Εκείνη ήταν που με πήγε πρώτη στο ωδείο, μου έμαθε πρώτη τις νότες. Υπήρχε στο αίμα μας να τραγουδάμε».