Survivor 5: Είναι οριστικό! Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αποχωρεί απόψε 23/3 από το ριάλιτι επιβίωσης

Τι ανέφερε ο αδερφός του;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Είναι οριστικό! Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αποχωρεί απόψε 23/3 από το ριάλιτι επιβίωσης

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο. Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Τετάρτης 23/3 αναμένεται να δούμε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς οι υποψήφιοι αυτή τη φορά είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Μυριέλλα Κουρεντή από τους Κόκκινους και ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Τάκη Καραγκούνια από τους Μπλε.

Σύμφωνα λοιπόν με "καυτό" spoiler που έχει βγει από την εκπομπή «Love it», θέλουν να βγαίνει από το ριάλιτι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Πιο συγκεκριμένα, ο αδερφός του Γιώργος μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/3 στην εκπομπή και ανέφερε πως δεν τον βλέπει να περνάει καλά ενώ από την άλλη αποκάλυψε πως δεν θα τον πείραζε απόψε να τον δει να αποχωρεί από το παιχνίδι. Δείτε εδώ την ομάδα που κερδίζει απόψε

Πιο συγκεκριμένα σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς το τι θα γίνει. Την προηγουμένη φορά ήμουν αισιόδοξος πως θα μείνει. Αυτή τη φορά θεωρώ πως και να φύγει δε θα στενοχωρηθώ ιδιαίτερα. Πέρα από το ότι μου έχει λείψει, είναι πως δε μου αρέσει που τον βλέπω εκεί πέρα.

Δε νιώθω ότι κολλάει. Εγώ που τον ξέρω και τον βλέπω, καταλαβαίνω πια από τις αντιδράσεις του πως δεν περνάει καλά πλέον. Θεωρώ πω είναι ένα πολύ καλό παιδί για να είναι εκεί. Οι άλλοι δεν είναι κακά παιδιά, αλλά πιο πονηρά παιδιά. Δε θεωρώ πως τα υπόλοιπα παιδιά είναι πιο συμπαθητικά από τον αδερφό μου.

Το κοινό μπορεί να θέλει ίντριγκα, οπότε δε θα κρατήσει τον αδερφό μου μέσα. Θα κρατήσει τον Τάκη, τον Μαρτίκα… Ο Ανδρέας μετά τον Σάββα δεν τον έπαιρνε να χάσει και τη Μαίη. Τον ένοιαζε να έχει κάποιον να επικοινωνεί. Νομίζω πως τους έχει χάσει όλους».

Οι δηλώσεις του αδερφού του Ανδρέα Ματθαιακάκη από το Survivor 5

Αποχωρεί η Βρισηίδα Ανδριώτου λόγω υγείας;

Με τρεις μήνες να έχουν περάσει από την ημέρα, που οι πρώτοι παίκτες ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να συμμετάσχουν στο Survivor 5, είναι λογικό η πείνα και οι κακουχίες να αποτυπώνονται στο σώμα τους και οποιαδήποτε ατυχία να προσμετράτε σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με το πώς θα ήταν σε κανονικές συνθήκες.

Η επιβίωση, άλλωστε, μόνο εύκολη δεν είναι και, στην πραγματικότητα, οι παίκτες διακινδυνεύουν την ίδια την υγεία τους σε κάποιο βαθμό, με αντάλλαγμα ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και την απόκτηση δημοσιότητας, ενδεχομένως και περαιτέρω, εφόσον ήδη τη διαθέτουν για κάποιο λόγο.

Κάπως έτσι και με τόσο καιρό να έχει περάσει, ειδικά για τους πρώτους παίκτες είναι πιο δύσκολο να απορροφήσουν ένα χτύπημα, ένα ατύχημα. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Βρισηίδας Ανδριώτου, που χτύπησε στο αγώνισμα επικοινωνίας και ανάγκασε τους γιατρούς να σπεύσουν από πάνω της, ώστε να την φροντίσουν.

Οι μπάλες που κουνούσαν οι παίκτες στο χθεσινό (22/3) επεισόδιο, άλλωστε, ήταν αρκετά βαριές κι εκείνη που βρήκε τη Βρισηίδα, ήταν λογικό να της προκαλέσει τραύμα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το αγώνισμα με κολάρο, προκαλώντας ανησυχία στην μπλε ομάδα, όχι μόνο επειδή είναι μια από τις καλύτερες γυναίκες παίκτριες, αλλά και γιατί ένα τέτοιο χτύπημα μόνο αψήφιστα δεν μπορεί να περάσει.

Η Βρισηίδα εμφανίστηκε και στο κουίζ του Λιανού με το κολάρο, ενώ στο νέο επεισόδιο δεν εμφανίζεται να αγωνίζεται, τουλάχιστον από το trailer. Κάπως έτσι...διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο Athensmagazine.gr