Survivor 5 - spoiler 23/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το αγώνισμα επάθλου

Έχουμε το χρώμα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 23/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το αγώνισμα επάθλου

Απόψε Τετάρτη 23/3 το Survivor 5 έχει αγώνισμα επάθλου φαγητού. Οι δυο νέες ομάδες, Μπλε και Κόκκινοι μετά το συγκινητικό παιχνίδι για την επικοινωνία και τα κλάματα των παικτών, για παράδειγμα της Ασημίνας λόγω του Δάντη, επιτέλους θα γεμίσουν το στομάχι τους.

Πριν ξεκινήσει όμως το αγώνισμα θα επικρατήσει ξανά χαμός! Στους μπλε, όπως θα δείτε και στο trailer έχουν αρχίσει οι πρώτες πισώπλατες μαχαιριές με πρωταγωνίστρια την Σοφιάννα. Θα μας απασχολήσει πολύ η σχέση της και η φιλία της με την Ασημίνα και η Μαίη θα παίξει χαρακτηριστικό ρόλο σε αυτό.

Όσον αφορά στους Κόκκινους το κλίμα θα είναι πιο ήρεμο μετά το έπαθλο επικοινωνίας, αφού έχουν μιλήσει με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και είναι πιο χαλαροί.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα επάθλου απόψε στο Survivor 5

Survivor 5 spoiler 23/3

Όσον αφορά το παιχνίδι, θα είναι πολύ κουραστικό. Οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν από πολλά εμπόδια με μια κατασκευή στο λαιμό τους. Ο στόχος από την άλλη δεν θα είναι τύχης όπως ο χθεσινός, αλλά πρέπει να έχουν σημάδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει και επιτέλους θα φάει μπόλικο φαγητό είναι η Μπλε. Μπορεί να μην είδαν γονείς και φίλους στην επικοινωνία, τουλάχιστον όμως θα χορτάσουν.

Ποιος αποχωρεί;

Μετά το παιχνίδι θα έρθει και το συμβούλιο του νησιού, στο οποίο ένας παίκτης θα αποχωρήσει και θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Ήδη γνωρίζουμε από χθες 22/3 το όνομα του - δείτε εδώ.

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram